Koty - Pamiętnik kota Fredzia cz.1
Rockgirl_Madzik - Śro 06 Lip, 2005 14:10 Temat postu: Pamiętnik kota Fredzia cz.1 I stało się...wywalili mnie z domu..wiedziałem,że tak się to skończy..znudziłem się im po prostu..ja zwykły dachowy kotek..kto by mnie chciał?? Byłem ładny jak byłem mały..wtedy spojrzałem tymi swoimi oczętami i mogłem z moimi właścicielami robić co chciałem..ale szybko urosłem..teraz moi niby właściciele pojechali sobie na wakacje do Grecji i wyrzucili mnie w tym oto lesie..sam teraz kurczę nie wiem za bardzo co mam robić..muszę się nauczyć żyć sam...sam zdobywać jedzenie..czasem podglądałem bezdomne koty przez okno jakbym czuł co mnie czeka..chyba to mi pomogło..widziałem jak łapały myszy..jak szukały jedzenia w śmietniku..sam muszę teraz coś poszukać..bo głodny jestem..hmmm..czy mi przykro,że tak się stało?? Może trochę..miałem nadzieję,że ich córka wpłynie na nich i nie wyrzucą mnie..myślałem,że mnie pokochała tak jak ja ją,a tymczasem ona nawet nie zaprotestowała jak jej rodzice podjęli decyzję..niestety..życie kota takiego jak ja nie jest usłane różami..ale ja się nie poddam..będę żył szczęśliwie i jeszcze im pokaże na co mnie stać..jeszcze będą żałować,że mnie wyrzucili..O kurczę widzę,że nie ja tylko będę błąkać się po lesie..znowu jakiegoś kota ktoś wyrzucił..o jejciu ale on jest malutki..kurczę jak ktoś mógł coś takiego zrobić?? Przecież to kompletna bezduszność!!! Jak on sobie poradzi?? Muszę mu pomóc!!! Nie!!! Nie uciekaj mały!!! Chcę Ci tylko pomóc!! Nie dość ,że taki mały to jeszcze zastraszony..Ci ludzie to okropne wymysły natury..Od dzisiaj wypowiadam im wojnę..Mam już dość patrzenia na to co oni robią z nami zwierzętami..MAM DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!
maranta - Śro 06 Lip, 2005 14:51
O, cieszę się, że znowu jakiś zwierzaczek postanowił napisać pamiętnik
|
|
|