To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - witam

kasiekw - Nie 27 Maj, 2012 17:21
Temat postu: witam
Witam Wszystkich bardzo serdecznie, od jakiegoś czas podglądam z ukrycia to forum, az wreszcie zdecydowałam się dołączyć. Rekodziełem zajmuję się od jakis 4 lat. Na początku było to tylko decu, potem scrapbooking i filcowanie, a ostatnio totalnie się zaszydelkowałam.
Pozdrawiam
Kasiekw

Kelmuska - Wto 29 Maj, 2012 08:58

Witamy, witamy. Piękne rzeczy robisz, aż dech zapiera przy oglądaniu Twojego bloga cool cool cool
kasiekw - Wto 29 Maj, 2012 09:03

wielkie dzięki za mile przywitanie idę na imprezę
Paddington - Wto 29 Maj, 2012 10:58

kasiekw, witaj Smile miło mi poznać. Życzę samych cudownych godzin na forum i inspiracji, tylko uważaj bo maranciaki strasznie wciągają wesoło mi wesoło mi wesoło mi
siebusania - Wto 29 Maj, 2012 13:33

witam ja tez na forum od dzis piekne tu sa rzeczy cool
janeczka33 - Czw 31 Maj, 2012 08:58

Witaj Kasiu! Cieszę się, że zawitałaś na moje ukochane forum. Mam nadzieję, że i Tobie spodoba się panująca tu atmosfera wesoło mi wesoło mi
kasiekw - Czw 31 Maj, 2012 10:40

dzięki za miłe powitanie,
Janeczko ja tu trafiłam tak troszkę pod twoim wpływem, a raczej pod wpływem co o tym forum na blogu pisałaś

Paddington - Czw 31 Maj, 2012 14:44

Czyli widzę, że JANECZKA jest sprawczynią... no w sumie nie dziwi mnie to, ONA tak czaruje i zachwyca i inspiruje swoimi dziełami, że gdybym tu nie była już to pod ich wpływem z pewnością bym zaglądała Smile
kasiekw - Pią 01 Cze, 2012 14:22

ja jestem wielką fanką jej prac i zawsze z niecierpliwością czekam na jej wytworki
anna.pluta1 - Pią 01 Cze, 2012 22:03

kwiatek dla ciebie witaj