Pogaduchy - Pierwsze grzyby
Kelmuska - Śro 25 Lip, 2012 19:16 Temat postu: Pierwsze grzyby Z dzisiejszego spacerku z psem przyniosłam takie oto coś:
jolajka - Śro 25 Lip, 2012 20:23
Kurcze, już są podgrzybki? U nas sucho, na pewno nic nie ma!!! Zazdroszczę Ci uwielbiam zbierać grzyby, choć jeść to niezupełnie:)
Kelmuska - Śro 25 Lip, 2012 21:11
| jolajka napisał/a: | | U nas sucho, na pewno nic nie ma |
u nas też sucho, a jednak są
BeniaJ - Pon 30 Lip, 2012 09:50
Edyta super grzyby, w fajnymi miejscu musisz mieszkać jak na grzyby z psem można się wybrać. Grzyby lubię nie tylko jeść, ale i zbierać, nie cierpię tylko kleszczy, komarów i czyszczenia grzybów. Ale czyszczenie grzybów robi mój mąż, a na komary i kleszcze na szczęście są preparaty
Kelmuska - Pon 30 Lip, 2012 11:05
| BeniaJ napisał/a: | | w fajnymi miejscu musisz mieszkać jak na grzyby z psem można się wybrać |
mieszkam na skraju Puszczy Zielonka, mam 100m do lasu i tyle samo do jeziorka. Okolica rzeczywiście jest śliczna, tylko jak zimą nas zasypie, to mamy problemy z dotarciem do większej cywilizacji
Oj pamiętam jak w 7 miesiącu ciąży chodziłam na grzybobrania, to ludzie zaczepiali mnie czy się nie boję i czy się dobrze czuję. A ja na to, że przecież nie jestem chora tylko w ciąży, więc dlaczego mam sobie odmawiać przyjemności
|
|
|