Poznajmy się - Dzień dobry
Anonymous - Śro 01 Mar, 2006 09:44 Temat postu: Dzień dobry Mam na imię Alina, używam nika Alma. Trafiłam tu niedawno i z przyjemnością tu zaglądam. W moim domu są koty: Brzanka, Lulian i Wiórek i sunie: Bręda i Żaba. Szydełkować nauczyła mnie Babcia, druty to spadek po Mamie, umiem trochę frywolkować na igle. Nie jestem, choć bardzo bym chciala, na etapie 'przed telewizorem' i 'w każdej wolnej chwili', pewnie dlatego, że nie zrobiłam jeszcze nic czego nie chciałabym spróć i zrobić od nowa. Po poczytaniu postów i obejrzeniu Waszych prac baaardzo mi skoczył entuzjazm. Chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieję, że mne przyjmiecie.
Pozdrawiam serdecznie Alina
Alma - Śro 01 Mar, 2006 09:57
To znowu ja nie wiem czemu mnie wylogowało
Alina
maranta - Śro 01 Mar, 2006 11:23
Witaj Alinko w naszym gronie
Życzę, żeby entuzjazmu starczyło na długoooo
alienor - Śro 01 Mar, 2006 11:45
cieszę sie że mogę cię powitać , ja też tutaj jestem od niedawna i mam bardzo podobnie jak ty zapal do prucia tego co juz zrobilam , ale powoli dojdziemy moze nie do perfekcji ale do zadowalajacych wynikow. pozdrawiam.
Elżbieta P. - Śro 01 Mar, 2006 14:36
witaj Alma, nie martw się przez prucie przechodziła większość z nas, później też zdarza się to nawet "starym wyjadaczkom" szydełka
ciaachoo - Śro 01 Mar, 2006 16:11
witaj Alma trafilas na najmilsze forum w sieci,juz po Tobie
ja wciaz cos robie,odkladam i pruje bo wcale mi sie nie podoba taki juz urok moich robotek
pozdrawiam serdecznie Ilona!!!!!!!
malenkarozyczka - Śro 01 Mar, 2006 17:49
Witam Cie na forum. Zycze milego postowania. Pozdrawiam
Alma - Czw 02 Mar, 2006 07:25
Dzięki za serdeczność i przepraszam za byka w pruciu
Pani Mama - Czw 02 Mar, 2006 10:24
witaj Almo ja ostatnio rękaw do bluzki to z dziesięć razy prulam ale w koncu mi sie udalo wię nie przejmuj się pruciem tylko do dziela i wrzuć jesli coś zrobisz
malenkarozyczka - Pią 03 Mar, 2006 18:05
Witam Bardzo serdecznie
Halkuk - Czw 09 Mar, 2006 11:39
Alinko witaj wśród nas
Co do prucia to chyba wiele z nas ciągle coś pruje
Mój mąż mówi że prucie idzie mi lepiej niż szydełkowanie !
Ostatnio sprułam prawie gotowy czarny sweter - brakowało pół rękawa - bo mi się przestał podobać nagle
Tak więc nic się nie przejmuj !
Metodą prób i błędów - dążymy do celu
Violetta21 - Wto 14 Mar, 2006 12:38 Temat postu: Dzień dobry Witaj Alinko cieplutko na forum i czekamy na jakieś Twoje arcydzieła
|
|
|