Poznajmy się - Witam serdecznie!!
Bogusia23 - Śro 08 Sie, 2012 10:25 Temat postu: Witam serdecznie!! Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Bogusia. Szydełko i druty to moi wierni przyjaciele od wielu, wielu lat. Mama nauczyła mnie robić na szydełku gdy miałam zaledwie 6 lat.
Nie potrafię nic nie robić i ciągle fascynuje mnie coś nowego....( Znajomi smieją się, ze chyba jeszcze tylko butów ze skóry nie szyłam )
Uwielbiam szydełko i druty, filcowanie na sucho, szyję, haftuję, maluję obrazy i robię jeszcze mnóstwo innych rzeczy. Szkoda tylko, że doba jest taka krótka i nie na wszystko wystarcza mi czasu.
A, że moje przywitane jest nieco spóźnione witam Was razem z moim ufilcowanym własnoręcznie słonikiem
Pozdrawiam serdecznie
Kelmuska - Śro 08 Sie, 2012 10:42
Bogusia23, witaj na forum i pokazuj swoje prace. Na pewno będziesz się tutaj dobrze czuła, bo jesteśmy trochę jak jedna, wielka rodzina kochająca wszelakie robótki.
Słonik jest prześliczny
Paddington - Śro 08 Sie, 2012 12:13
Bogusia23, witaj Z avatarka widzę, że aktywna z Ciebie osóbka i masz fajnego piecha Ja co prawda mam koty, ale psy też kocham
Życzę samych cudownie spędzonych godzin na forum, dużo inspiracji i pokazuj swoje dzieła koniecznie
Życzę samych przyjemności
Bogusia23 - Śro 08 Sie, 2012 12:49
Paddington , oj z ta aktywnością to różnie bywa, ale staram się jak mogę
a Kocham wszystkie zwierzaczki, no może te takie śliskie - płazy, gady - troszkę mniej, najbardziej jednak moją Psiunię.
Prace pokażę jak będę troszkę wolniejsza
|
|
|