To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Halo halo :)

Evka - Czw 09 Sie, 2012 22:45
Temat postu: Halo halo :)
Dobry wieczór wszystkim!
Nareszcie zarejestrowana, zachęcona przez taką jedną spod Poznania, która regularnie kusi nowościami i ma cierpliwość do uczenia mnie-głąba manualnego, witam witam witam bye
Mam na imię Ewa i powoli ginę w świecie serwetek, swetrów jak i dotykam szczytu lodowca frywolitkowo-koralikowego.
Wszystko przede mną, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie

nula - Pią 10 Sie, 2012 07:38

Witaj Ewka - oczywiście, że Cię przyjmiemy ! kwiatek dla ciebie
rozgość się i koniecznie pokazuj swoje dzieła wesoło mi

Paddington - Pią 10 Sie, 2012 10:58

No NIE! Pod wpisem tego "Potwora" mój miał być pierwszy, ale... oczywiście jak to ja, kiedy Ona buszowała po forum już dawno spałam.... no nic to WITAJ WIĘC OFICJALNIE I TU love I pamiętaj- środa 15.08!!!
nula - Pią 10 Sie, 2012 11:43

Paddington napisał/a:
No NIE! Pod wpisem tego "Potwora" mój miał być pierwszy,

a to Cię bardzo misiu przepraszam,że Cię wyprzedziłam hahahihi
ale jak zobaczyłam, że dziewczyna "od nas" czyli poznanianka to musiałam się odezwać wesoło mi

a swoją drogą to ten
Cytat:
Liban k/Poznania
pod awatarkiem mnie zaintrygował hmm
romualda - Pią 10 Sie, 2012 17:43

Witaj Ewka. mam nadzieję że jesteś z Lubania?!
Evka - Pią 10 Sie, 2012 18:11

Witaj Romualda, blisko ale jednak z Lubonia Smile a Liban bo mam tylu terrorystów w domu, że pasowało jak ulał Smile
Paddington no to mi z potwora zasunęłaś? Jakże to, zapytuję, przecież ja do rany przyłóż Very Happy
Nula póki co to raczej gnioty a nie dzieła, ale serwetka na stole zaległa, nawet proste swetry i bolerka własnego wykonania udaje mi się nosić. I rękawiczki i mitenki bo to łatwe jak 2+2 Very Happy
A właśnie mogę się dołączyć do spotkania środowego? Może Paddington mi jakąś miłą opinię wystawi Very Happy

Paddington - Pią 10 Sie, 2012 19:22

Evka, komu jak komu ale Tobie zawsze opinię pierwsza klasa Smile Co do spotkania to JASNE, ŻE IDZIESZ!!! Zobaczysz ile nas- zakręconych- się spotyka i jak jest fajnie.
nula - Nie 12 Sie, 2012 07:25

Evka napisał/a:
ale serwetka na stole zaległa, nawet proste swetry i bolerka własnego wykonania udaje mi się nosić. I rękawiczki i mitenki bo to łatwe jak 2+2

no to poprosimy zdjęcia - albo pokaz w realu na spotkaniu wesoło mi

Paddington - Nie 12 Sie, 2012 13:08

POKAZ W REALU NA SPOTKANIU!!!!!!
Evka - Nie 12 Sie, 2012 17:52

No jak najbardziej zabiorę na środowe spotkanie. Może jeszcze uda mi się zrobić coś prostszego