To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prace - Kundzia usiłuje..

kundzia - Czw 06 Wrz, 2012 20:03
Temat postu: Kundzia usiłuje..
A więc i ja dołączam do grona już nie milczących użytkowników.Dawno dołączyłam do forum ,ale tak różnie bywało,mało gdziekolwiek się udzielałam.Ale nie myślcie że ja nic przez ten czas nie robiłam ,to chyba najbardziej pracowity okres w moim życiu.
Nie potrafię pokazać wszystkiego co zrobiłam ,bo nie mam jak,choć po części można to oglądnąć na moich galeriach Picassa
Kartki okolicznościowe

Pudełka i inne karki specjalne

a ostatnio już nawet kartki świąteczne robiłam

resztę można zobaczyć w albumie Kartki świąteczne 2012

Teraz już będę na bieżąco pokazywać co zrobię.Narazie pochłonęła mnie inna twórczość papierowa-wiklina papierowa,odpoczywam od karteczek.

danfi - Czw 06 Wrz, 2012 20:12

Lucynko kochana dorobek masz imponujacy cool Bardzo szybko osiągnęłaś poziom mistrzowski uklon Mam nadzieję, że inni będą mogli tutaj często cieszyć oczy i podziwiać Twoje prace. A moż e i przy okazji czegoś się nauczą?
Anja - Czw 06 Wrz, 2012 20:17

Kudziu, jeszcze raz witaj!

ojej, ja nawet nie myślałam, że ty masz tyle kartek na koncie! radocha
Inaczej się ogląda pojedyńczo, a inaczej wszystkie razem!

Uwielbiam te krzyżykowe cool Są takie klimatyczne - w sam raz na Boże Narodzenie.

kundzia - Czw 06 Wrz, 2012 20:52

Dziewczyny kochane a kto mnie do tego poziomu doprowadził?/ Szturchały ,dogadywały ,podpowiadały,pomagały,to i efekty sa.Dziękuję. uklon uklon uklon
kasia123 - Czw 06 Wrz, 2012 21:10

Śliczny dorobek. Pozdrawiam. brawo brawo
Szachrajka - Czw 06 Wrz, 2012 22:26

kwiatek dla ciebie
Ludkowie cały rok nie podglądałam Twojej twórczosci.
Szok!Rozwinęłas się w karteczkach a "natrzaskałas"ich w tym czasie że ho,ho! Sliczne a w xxx cudne swiąteczne.Bojęsię czym zszokujesz w wiklinie.Dobrze że tu siępojawiłas. kwiatek dla ciebie

Elunia - Pią 07 Wrz, 2012 15:22

brawo brawo brawo
onka15 - Pią 07 Wrz, 2012 16:08

Piękne karteczki brawo brawo brawo brawo
Kelmuska - Pią 07 Wrz, 2012 16:08

kundzia, dech mi zaparło, taki dorobek. Kartki i pudełka są cudowne, wszystkie bez wyjątku, choć trochę czasu musiałam poświęcić, żeby je obejrzeć wesoło mi

i na bloga zajrzałam, ale ze stwierdzeniem, że jesteś starą babą to przesadziłaś nie wolno nie wolno nie wolno
Tak czy siak masz bardzo, ale to bardzo zdolne rączki cmoknięcie

Awenturyn - Pią 07 Wrz, 2012 18:54

piękne prace brawo brawo brawo
cedra - Sob 08 Wrz, 2012 07:12

Hm.., a mnie zastanowił tytuł "Kundzia usiłuje..." no niby ok., bo wszystko można tak określić, tyle,że dla mnie ( a obejrzałam wszystko dokładnie) Ty nic nie usiłujesz, Ty tworzysz cudne rzeczy i czujesz się w tym jak ryba w wodzie. Tak to widzę i już wściekły nooo... zebalek
sarLena - Nie 09 Wrz, 2012 16:35

cedra napisał/a:
Ty nic nie usiłujesz, Ty tworzysz cudne rzeczy i czujesz się w tym jak ryba w wodzie. Tak to widzę i już wściekły nooo... zebalek

I tu wielka racja, tworzysz cudeńka nie tylko w karteczkach. wiem co piszę cool

Violetta21 - Śro 12 Wrz, 2012 18:41

Po obejrzeniu galerii ... zabrakło mi słów żeby coś napisać ..... zrobię tylko tak uklon uklon uklon brawo brawo brawo jak najbardziej zasłużone bye
kundzia - Pią 21 Wrz, 2012 22:51

Ostatnio mało karteczek robię ale trafiły mi sie dwie ślubne,miały być podobne ale nie takie same.
Obie są w pudełeczkach ,z których do końca nie jestem zadowolona,ale za mało czasu było,i tak zamawiająca była zadowolona.

danfi - Sob 22 Wrz, 2012 07:33

Karteczkom nic nie brakuje - są śliczne brawo Najważniejsze, że zamawiającej się podobały cool
Kelmuska - Sob 22 Wrz, 2012 08:55

kundzia, są śliczne cmoknięcie
Szachrajka - Sob 22 Wrz, 2012 10:54

cool brawo
onka15 - Sob 22 Wrz, 2012 22:00

Śliczne karteczki brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Nie 23 Wrz, 2012 15:08

Są absolutnie doskonałe uklon brawo
Jessi - Śro 26 Wrz, 2012 18:44

kundzia śliczne karteczki cool
kundzia - Wto 16 Paź, 2012 14:48

Dziś chciałam pokazać kilka karteczek zrobionych tak dla rozkręcenia i pierwszych wprawek.Jakoś nie bardzo idzie mi w tym roku robienie.Zrobiłam znacznie więcej i może nawet lepsze od tych co pokazuje ale to kartki dla forumowych koleżanek,kiedyś same je pokażą.Zdjęcia może nie najlepsze,bo robione komórką,mój nadworny fotograf albo w szkole albo na jakichś zajęciach,trudno uchwytny.

Kelmuska - Wto 16 Paź, 2012 15:01

kundzia, kartki są prześliczne cool Więcej optymizmu i wiary we własne umiejętności i zdolności cmoknięcie
joana - Wto 16 Paź, 2012 16:11

kundzia, Nie rozumiem o co Ci chodzi w tych karteczkach? Sa bardzo ładne i pomysłowe. Każda w swoim rodzaju. Powodzenia.
danfi - Wto 16 Paź, 2012 17:12

Powalająca ilość nie ujęła niczego jakości brawo brawo brawo
Anja - Wto 16 Paź, 2012 18:48

cool