Poszukuję - Podziękowanie rodzicom
lamika88 - Nie 28 Paź, 2012 19:29 Temat postu: Podziękowanie rodzicom Poszukuję wzoru na haft, który mógłby się nadawać na podziękowanie rodzicom jakie wręczymy im w dniu naszego ślubu. Tekst chcę wyszyć zwyczajnie ale bardzo zależy mi na tym, żeby znaleźć jakiś ładny haft krzyżykowy (nie wiem może jakaś ramka czy coś w tym stylu), który nadawałby się właśnie na taką okoliczność... Nie spotkałam się jeszcze z takim prezentem dla rodziców ale mam jeszcze trochę czasu i chciałabym zdążyć wyszyć im właśnie takie podziękowania, oprawić i wręczyć potem w dniu ślubu... Tylko kompletnie nie wiem jak mogłoby to wyglądać Bardzo Was proszę o pomoc
Do ślubu ponad półtora roku ale mam strasznie mało czasu na rękodzieło więc już teraz muszę zacząć szukać i wyszywać...
alutka171 - Nie 28 Paź, 2012 22:39
takie coś mam myślę że się nadaje. Mam kilka podobnych ale może byc problem z przeliczeniem kolorów bo są firmy Dimensjons a oni podają swoje firmowe
lamika88 - Pon 29 Paź, 2012 18:12
alutka171, o coś takiego mi właśnie chodziło Kolory to nie problem bo i tak bym zupełnie innymi wyszywała, żeby pasowały rodziciom do wystroju wnętrz A posiadasz wzorki na takie cuda czy tylko obrazki? To też w sumie nie wyłby problem bo mogę przepuścić przez program do tworzenia wzorów... Ale jednak oryginalne wzory są zawsze dokładniejsze...
alutka171 - Pon 29 Paź, 2012 22:19
Tak mam proszę o adresik i polecą
lamika88 - Pon 05 Lis, 2012 18:15
alutka171, bardzo Ci dziękuję za piękne wzory Niestety okazały się wymiarowo nieodpowiednie Kompletnie nie mogę zmieścić (próbuję w programie graficznym) tekstu, który chcę wyszyć... Dlatego nie pozostało mi nic innego jak własna inwencja twórcza... Posiedziałam trochę i wykombinowałam jednokolorowy wzór Wymiary co do centymetra dopasowane - zasługa długich przeliczeń i programu do tworzenia wzorów xxx Ale wzorku nie chcę na razie nikomu pokazywać... Po prostu chcę aby moi rodzice mieli jako pierwsi okazję do podziwiania tej pracy a na to trzeba jeszcze trochę poczekać...
|
|
|