To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - uwaga uwaga.....jej wysokość wiosna.......... nadchodzi

małgoś - Wto 07 Mar, 2006 13:34
Temat postu: uwaga uwaga.....jej wysokość wiosna.......... nadchodzi

jestem z gdanska.....u mnie za oknem +20 stopni...

moze zostanie kwiatek dla ciebie brawo kwiatek dla ciebie

Anonymous - Wto 07 Mar, 2006 15:10

Też bym chciała,a by już była wiosna.Ptaszki śpiewają a za oknem +16 stopni i wesołe słoneczko zagląda do mieszkania wesoło mi wesoło mi wesoło mi radocha radocha radocha
Bećka - Wto 07 Mar, 2006 15:29

noo Małgoś a Tobie sie czasem termometr nie popsuł, bo ja jestem z Gdyni i u mnie jest +2 TYLKO brrrrrr
Anonymous - Wto 07 Mar, 2006 17:11

he he nie... to na słoneczu było......ale cudna temperaturka.... aż miło...
Madzia - Wto 07 Mar, 2006 18:39

Dziewczyny, żartujecie sobie???? W Lublinie rano było ok. -13 stopni. brrrrrr
dzina - Sob 18 Mar, 2006 23:04
Temat postu: Wiosno ,wiosno
hmm Czy też macie już dośc zimy bo ja już ,tak mi żle,tak mi szaro.Nic mi się nie chce ,robótki znudziły się nawet nie siadałam do komputera,mój syn stwierdził początek depresji[mama nie siada do komputera]Dni uciekają ,tak bym chciała już ciepełko.Macie jakieś pomysły na przetrwanie.Dzina :heeej:
gaga - Wto 21 Mar, 2006 22:02

Jakby nie było: WIOSNA PANIE SIERŻANCIE Exclamation

No i doczekaliśmy się. Co prawda na razie tej kalendarzowej, ale bez obawy - cieplejsze dni jeszcze nadejdą... Anie prędzej ani później, ale dokładnie wtedy, kiedy nadejdą Wink

Pod stolicą dziś nadal mroźno, ale za to w południe piękne słoneczko świeciło Smile Aby uczcić wiosnę, odłożyłam na bok wszelkie ciepłe czapki, które wymieniłam na czerwoniutki bawełniankowy kapelusik Smile Do tego jeszcze wiosenny uśmiech na twarzy - spróbujcie sami, zobaczycie jak wiosennie zrobi się dookoła Smile

Pozdrawiam już wiosennie (mimo wszystko wiosennie Wink )