Poznajmy się - Witam cieplutko !
jagoda64 - Pon 17 Gru, 2012 13:07 Temat postu: Witam cieplutko ! Witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za przyjęcie mnie do waszego grona.Mam na imię Jadzia i bardzo lubię robić na szydełku.Umiem robić na drutach, ale nie lubię.Jestem mamą trójki wspaniałych dzieciaczków i żoną kochającego męża.
Mam nadzieję,że pomału zrozumiem co do czego i wybaczcie, jeżeli coś wstawię nie tam gdzie powinno być.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,Jadzia
barbara 1 - Pon 17 Gru, 2012 13:21
Witaj Jadziu
Madzia - Pon 17 Gru, 2012 18:55
Witam szydełkową maniaczkę serdecznie!
Fajne te Twoje szaleństwa na blogu
romualda - Śro 19 Gru, 2012 09:11
Witaj Jadziu
kropka01 - Śro 19 Gru, 2012 21:23
Witam serdecznie . Mam na imię Krystyna i dzięki Wam chciałabym nauczyć się pierwszych forumowych kroków .
Paddington - Czw 20 Gru, 2012 18:46
kropka01, witaj, miło mi poznać. Powiedz czym się zajmujesz (w dziedzinie twórczego hobby rzecz jasna)
Serdecznie pozdrawiam.
kropka01 - Czw 20 Gru, 2012 19:04
Lubię robić na szydełku serwetki i różne drobiazgi . Oprócz tego przysłowiowe coś z niczego . Ostatnio wyprodukowałam 2 anioły z szyszek , 2 choinki z piórek . Troszkę bawiłam się papierową wikliną , quilling również nie jest mi obcy . Myślę , że w końcu nauczę poruszać się po Waszym fantastycznym forum i wstawię zdjęcia . Na razie mam nawet problem z napisaniem w odpowiednim wątku wiadomości
Plekousa - Wto 25 Gru, 2012 20:35
Dobry wieczór wszystkim Dziergam pomiędzy ząbkowaniem a kolką swojej córki Jagnięcia, właściwie zawsze, gdy nie muszę gotować/sprzątać/przewijać/karmić/tulić/nosić/studiować. Szydełko tak nie ten. Za dużo machania dla mnie, za dużo patrzenia na robótkę. Haft, ale niedużo, a już na pewno nie przy takim świetle jak tej zimy. Krzyżyk. I od niedawna ćwiczę hardanger.
LidkaM - Wto 25 Gru, 2012 21:06
Plekousa witam i podziwiam. Moje dziecię ząbkowało lekko i bezproblemowo a dopiero teraz po dwóch latach od jego narodzin jestem w stanie cokolwiek zrobić (ba, nawet porządnie mieszkanie posprzątać, przez ostatnie dwa lata moją główną robótką ręczną było pranie i składanie pieluch ). Podziwiam i czekam na wątek z Twoimi pracami.
|
|
|