Poszukiwany, poszukiwana... - szukam osoby
alik - Czw 27 Gru, 2012 16:53 Temat postu: szukam osoby Witajcie! Właściwie w temacie jest zawarte wszystko. Nie wiedziałam, gdzie wstawić te moje poszukiwania. Kiedyś, któraś z Was pokazywała album na urodzenie dziecka (chyba wnuka) i nie mogę sobie przypomnieć, gdzie to było i kto to robił. chciałabym zasięgnąć pomocy u tej osoby. W lipcu po raz pierwszy mam zostać babcią i chciałabym zrobić coś oryginalnego dla mojej córki.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś mi odpowie.
la_femme - Pią 28 Gru, 2012 02:38
Ja mam w swoim dorobku na fotosiku albumy na urodzenie dziecka, co prawda nie wnuka, bo trochę nie ten wiek, ale może się przyda. Nie wklejam linku, bo z jakiegoś powodu mnie strona wyrzuca, ale w podpisie jest bezpośredni link do moich albumów
alutka171 - Śro 02 Sty, 2013 23:36
| la_femme napisał/a: | | Ja mam w swoim dorobku na fotosiku albumy na urodzenie dziecka, co prawda nie wnuka, bo trochę nie ten wiek, ale może się przyda. Nie wklejam linku, bo z jakiegoś powodu mnie strona wyrzuca, ale w podpisie jest bezpośredni link do moich albumów |
Chętnie obejrzałabym Twój album ale nie otwiera mi się. Otwiera się strona do logowania Wiem ze Ala ma ten sam problem
la_femme - Nie 06 Sty, 2013 02:20
teraz już działa http://www.fotosik.pl/u/la-femme/albumy
|
|
|