Galerie prac użytkowników forum - prace alszki
alszka - Czw 03 Sty, 2013 20:44 Temat postu: prace alszki Przede wszystkim życzenia wszystkiego co najlepsze na Nowy 2012 Rok, radości z życia rodzinnego, pociechy z latorośli, pomocy ze strony drugiej połówki i od czasu do czasu wytchnienia od rodzinki A poza tym spełnienia w życiu zawodowym, mnóstwa radości i pomyślności na co dzień oraz mnóstwa czasu na wszelkiego rodzaju ręczne robótkowanie
Jako że obecnie mam chwilę wolnego czasu i kilka z dawien dawna niepokazywanych (chyba!) prac, to postanowiłam założyć własną galerię. Jako że już po świętach, to większości prezentów już nie mam, ostały się tylko zdjęcia
Najstarsza jest letnia sukienka, robiona na naszym forum już jakiś czas temu:
Potem był szał na biscornu:
A później zaczął się już sezon na gwiazdki:
A w tym roku teściowa dostała taki oto szal, jeszcze nie estoński, ale prawie, a prawie, jak wiadomo, robi ogromną różnicę
No i oczywiście, jako że od jakiegoś czasu panuje wariactwo na punkcie boa, to koniecznie musiałam spróbować. Ten nieco bardziej kolorowy i krótszy jest mój i tylko mój i za nic w świecie go nie oddam
LidkaM - Czw 03 Sty, 2013 21:07
Wszystko piękne, ale najbardziej to bym chciała być Twoją teściową. Cudny szal otrzymała.
Violetta21 - Pią 04 Sty, 2013 10:40
świetna sukienka i szal piękny gwiazdeczki i biskornu bardzo ładne
elka j. - Pią 04 Sty, 2013 19:56
| alszka napisał/a: | | szal, jeszcze nie estoński, ale prawie, |
Nieważne, czy estoński czy prawie estoński, ważne, że jest śliczny. Podobnie jak LidkaM, dla takiego szala zostałabym chętnie Twoją teściową. Sukienka obłędna, bardzo mi się podoba. Wszystkie prace bardzo mi się podobają
Haniaga - Sob 05 Sty, 2013 11:04
Wszystkie prace piękne.
A gwiazdeczki niesamowicie cudne.
Pozdrawiam
Hania
Grażyna - Sob 05 Sty, 2013 15:49
Świetne prace
Jarka - Sob 05 Sty, 2013 16:40
Wszystkie prace są prześliczne
Aga86 - Sob 05 Sty, 2013 17:45
Piękne prace, zwłaszcza gwiazdki i szal dla teściowej
alszka - Sob 05 Sty, 2013 17:57
LidkaM, Violetta21, elka j., Haniaga, Grażyna, Jarka, Aga86 - dziewczyny bardzo dziękuję za tyle miłych słów. Aż się zawstydziłam...
Pysiatom - Pon 07 Sty, 2013 16:47
Przepiękne prace.
misia0808 - Pon 07 Sty, 2013 20:30
piekne prace
Efa - Wto 08 Sty, 2013 01:00
Bardzo mi się podobają Twoje prace! Szal jest genialny - Teściowa musiała być bardzo zadowolona Pozdrawiam
Krakowianka - Wto 08 Sty, 2013 09:11
alszka, cudne prace, podziwiam szal i frywolitkę
żabka - Wto 08 Sty, 2013 22:48
Cudnie poszalałaś
alszka - Śro 09 Sty, 2013 16:17
Pysiatom, misia0808, Efa, Krakowianka, żabka - dziękuję Wam pięknie za wszelkie komplimenta.
Widzę, że najwięcej jest entuzjastek szala - otóż powiem Wam, że teściowa założyła go do czarnej sukni i poszła w nim na wieczór sylwestrowy i jakaś pani torebką zaciągnęła jej nitkę... To się nazywa mieć pecha, a może po prostu jej się nie spodobał...
nula - Czw 10 Sty, 2013 08:13
bardzo się cieszę, że założyłaś w końcu galerię !!!
Dla takich prac naprawdę było warto
szal faktycznie robi wrażenie - jest prześliczny
mam nadzieję, że teściowa z tych co umieją docenić trud włożony w jego zrobienie !
sukienka obłędna
a biskornu muszę w końcu też spróbować
wanwoz - Czw 10 Sty, 2013 18:05
Wszystkie prace bardzo piękne.
Natasha - Sob 12 Sty, 2013 23:42
Wszystkie prace bardzo piękne ale zakochałam się w sukience
Haniutka - Nie 13 Sty, 2013 11:05
alszka, śliczności!
Nie będę oryginalna, też jestem fanką szala
| alszka napisał/a: | | teściowa założyła go do czarnej sukni i poszła w nim na wieczór sylwestrowy i jakaś pani torebką zaciągnęła jej nitkę... |
To na pewno z zazdrości!
alszka - Nie 13 Sty, 2013 16:02
nula, wanwoz, Natasha, Haniutka
| nula napisał/a: | a biskornu muszę w końcu też spróbować  |
Koniecznie, to super przerywnik - szybkie, łatwe i przyjemne. A w razie czego jest drobny upominek, tak na wszelki wypadek
| Haniutka napisał/a: | To na pewno z zazdrości!  |
Też tak sobie powtarzam
Przy okazji zapomniałam pokazać jeszcze jedną rzecz wymachaną igłą. Na święta było jak znalazł
A, no i pod koniec ubiegłego roku spróbowałam hardangera i powstało takie oto maleństwo (ale to maleństwo już pokazywałam w odpowiednim dziale, więc zaskoczenia nie będzie)
Efa - Nie 13 Sty, 2013 18:26
Jaki obrus - WOW! Twoje hafty robią wrażenie!
Grażyna - Nie 13 Sty, 2013 19:16
super
Violetta21 - Nie 13 Sty, 2013 23:15
piękne są te Towje hafty
Natasha - Nie 13 Sty, 2013 23:58
Świetny obrus krzyżykowy i serwetka jestem pod wrażeniem
Elżbieta P. - Pon 14 Sty, 2013 17:13
piękne prace, szczególnie urzekł mnie xxx obrus świąteczny
|
|
|