Poznajmy się - Powitanko!
Dorocie - Śro 08 Maj, 2013 06:11 Temat postu: Powitanko! Witajcie kobitki... Jestem tu nowa (w sensie, że dopiero teraz zdecydowałam się zalogować). Zaglądam na tę stronkę już od kilku ładnych miesięcy i od razu przyznam się szczerze, że pod wpływem autorki sięgnęłam po zakurzone już solidnie druty. Kiedyś robiłam jeden sweterek za drugim, ale wyjechałam z kraju i jakoś mnie odbiegła ochota... Dopiero od niedawna, właśnie pod wpływem tego miejsca, zaczęłam dłubać od nowa. Nie mam dawnej biegłości, oczyska mi tylko wypadają na widok cudeniek, które tu widzę. Zakochałam się w "serwetkowcu", ale nie mam zielonego pojęcia jak by się do czegoś takiego zabrać.
A tak w ogóle, to mam na imię Dorota i mieszkam od lat w USA. Czasem to stwarza problemy, bo dzieli nas różnica 6 godzin i jak Wy sobie śpicie, to jak dopiero funkcjonuję na maksa. W każdym razie będę zaglądać tutaj z nadzieją, że weźmiecie pod skrzydła zamorską kaczkę z kocim przychówkiem. Pozdrawiam, Dorota
katrinka - Śro 08 Maj, 2013 07:04
Witaj Dorotko
Będziesz się dobrze bawić i pomoc znajdziesz w razie potrzeby
Dziewczyny w sprawie serwetkowca z pewnością Ci udzielą rad.Ja go nie robiłam...ale kto wie,może też się skuszę
jokul - Śro 08 Maj, 2013 19:28
Cześć, witaj na nowo wśród zakręconych robótkowiczek. Baw się dobrze
Dorocie - Czw 09 Maj, 2013 01:50
Dzięki dziewczyny za dobre słowo i powitanie! Na razie muszę się obznajomić z forum. Pozdrawiam serdecznie - Dorota
Paddington - Pią 10 Maj, 2013 21:42
Mi także jest miło poznać Jestem pewna, że na forum odnajdziesz nawet więcej niż teraz szukasz. Życzę dużo inspiracji i do zobaczenia w poszczególnych forumowych wątkach.
|
|
|