Poznajmy się - Powitanie Ali z Byczyny
Ala z Byczyny - Nie 12 Maj, 2013 15:02 Temat postu: Powitanie Ali z Byczyny Witam wszystkich bardzo serdecznie. Bardzo tutaj miło i ciepło i ogromnie dużo tu cennego doświadczenia. Mam nadzieję, że i ja w przyszłości będę mogła się czymś z Wami podzielić.
Pozdrawiam,
Ala z Byczyny
zajęcie: frywolitki
Paddington - Nie 12 Maj, 2013 15:51
Witaj,
miło mi poznać
Czuj się tu jak u siebie. Ja też lubię frywolitki, choć to nie jedyne moje zajęcie. Z przyjemnością pooglądam Twoje prace.
Serdecznie pozdrawiam
P.M.
Ala z Byczyny - Nie 12 Maj, 2013 20:04
Na razie nie ma co pokazywać - zajęłam się frywolitką dokładnie 3 tygodnie temu. Pierwsze próby jak to pierwsze próby - nie powalały pięknem, ale z sentymentu zostaną już ze mną, ale od wczoraj jestem w trakcie robienia serwetki na prezent wg wzoru pani Renulki. Wrzucę fotę kiedy skończę
jokul - Nie 12 Maj, 2013 20:26
alutka171 - Pon 13 Maj, 2013 17:36
Witaj moja imienniczko Pamiętaj że na forach nie "paniujemy" sobie Jesteśmy dobrymi koleżankami, młodymi duchem niezależnie od daty urodzin
Czekamy na Twoje prace
Ala z Byczyny - Wto 14 Maj, 2013 09:21
miło mi trzykroć bardziej Dziś wrzucę to co zrobiłam od soboty
AlaJ - Wto 14 Maj, 2013 21:56
Witaj . Renulek to mistrzyni serwetkowa i nie tylko, tak że dobrze zaczęłaś - uczysz się od najlepszych. Chwal się, nawet tymi pierwszymi próbami. Jesteś czółenkowa czy igłowa?
Ala z Byczyny - Śro 15 Maj, 2013 07:35
Czółenkowa I chyba tylko czółenkowa pozostanę Na początku cieszyło mnie to, że są historyczne a przyciągają mnie starocie ogromnie. Dziś nie wyobrażam sobie tworzyć koroneczki chłodnym metalem.. (moimi ulubionymi czółenkami są drewniane znalezione na allegro i.. widzę, że na tym forum również można było je dostać )
BeniaJ - Śro 15 Maj, 2013 22:12
Ala z Byczyny, witaj i czuj się jak u siebie w domu.Ja na forum jestem jakiś czas i jest bardzo fajnie.
|
|
|