Podstawy, porady - korepetycje z szycia, Warszawa
kahoko - Sob 08 Cze, 2013 21:33 Temat postu: korepetycje z szycia, Warszawa Cześć wszystkim bardzo chcę się nauczyć szyć. Robienie wykroju i samo szycie nie wydaje mi się nawet takie skomplikowane, przynajmniej po spędzeniu dziesiątek godzin na oglądaniu tutoriali w internecie Problem mam z rozpoczęciem przygody w praktyce. Przeszkodą na pewno jest maszyna - stary łucznik, którego kompletnie nie potrafię obsługiwać Potrzebuję nie opisów i komentarzy, a kogoś, kto wpadłby do mnie do domu i pokazał "jak się to je". Wiem, że tego typu ogłoszenia to zawsze pewne ryzyko - na pierwsze spotkanie możemy umówić się na przysłowiową kawę w miejscu publicznym ^^ U siebie również oferuję kawę, herbatę, ciacho, które umiliły by nam kursy. Mam 23 lata (może dla kogoś za stara lub za młoda), mieszkam w dobrej lokalizacji (łatwe dojazdy) oraz mam w domu zwierzaki (dla alergików). Zainteresowane panie (lub panów, jeśli tu tacy są) proszę o kontakt przez forum (w wątku / priv) lub na maila crazyblackcat9@gmail.com
Zapraszam ! :*
Dżastii - Czw 13 Cze, 2013 20:30
kahoko, mnie tez przydaloby sie male szkolenie ale nikt podejrzewam sie taka wiedza nie podzieli. Ja mam znow problem wlasnie ze zrobieniem odpowiednich wykrojow...
Dżastii - Czw 13 Cze, 2013 20:30
kahoko, mnie tez przydaloby sie male szkolenie ale nikt podejrzewam sie taka wiedza nie podzieli. Ja mam znow problem wlasnie ze zrobieniem odpowiednich wykrojow...
kahoko - Czw 13 Cze, 2013 21:32
mi się wykrój taki straszny nie wydaje (może tylko w mojej głowie?), ale mojego starego łucznika nie rozgryzam ;( ciągle coś nie tak z tymi nitkami, czytałam, oglądałam, odszyfrowywałam stare zdjęcia - i nic. potrzebny mistrz, bądź mistrzyni.
lilia - Pią 14 Cze, 2013 12:21
| kahoko napisał/a: | | mi się wykrój taki straszny nie wydaje (może tylko w mojej głowie?), ale mojego starego łucznika nie rozgryzam ;( ciągle coś nie tak z tymi nitkami, czytałam, oglądałam, odszyfrowywałam stare zdjęcia - i nic. potrzebny mistrz, bądź mistrzyni. |
a co konkretnie z tymi nitkami się dzieje? Ja mam starego Łucznika.
zamia - Pią 14 Cze, 2013 12:47
Napisz konkretnie jakiej rady oczekujesz, ja też mam łucznika od 40 lat i może uda się pomóc.
kahoko - Pią 14 Cze, 2013 12:55
ale właśnie o to chodzi - ja nie oczekuję rady Mam dość sprawdzania na czuja, po opisach czy mętnych zdjęciach. Dlatego zapraszam do znajomości - może któraś z osób na tym forum pójdzie na taki układ.
basiaa123 - Pią 20 Maj, 2016 21:15
Zanim wybierzesz się na jakiś płatny kurs może zacznij coś sama ogarniać w internecie - polecam fajną stronkę: http://przepisnaszycie.pl/ - dużo się można nayczyć... za darmo.
|
|
|