To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Biżuteria - Prośba o opinie

niezapominajka - Śro 10 Lip, 2013 15:20
Temat postu: Prośba o opinie
Wymyśliłam bransoletki - być może wyważałam otwarte drzwi, ale ja nigdzie takich nie spotkałam. Mogę je wystawić w sklepie, umowa o dzieło, ale muszę początkowo zrobić pewne opłaty. Wymyśliłam sobie, że zanim wejdę w koszty przeprowadzę na forach sondę czy będzie popyt na takie bransoletki. I tu moja prośba o opinie; czy kupiłybyście takie? i czy już gdzieś takie są dostępne w sprzedaży.
Bardzo proszę napiszcie, bardzo mi zależy. uklon
To właśnie moje ,, ala gronka''

moslamawe - Czw 11 Lip, 2013 05:46

Niestety zdjęcia są mało czytelne bo nie da się ich powiększyć
niezapominajka - Czw 11 Lip, 2013 08:44

Poprawiłam zdjęcia. Może jeszcze dopiszę że bransoletki są dość duże, widać na zdjęciu.Czy nosicie tak duża biżuterię?
AlaJ - Sob 13 Lip, 2013 10:15

Szczerze mówiąć, to nie potrafię Ci nic doradzic - coraz trudniej coś sprzedać wg mnie. Wszystko zależy od ceny Twojej, a potem sklepu - bo może się okazać, że sklep dołożył taką marżę, że nikt tego nie kupi.
Moje wyroby, podobno pięęękne Wink leżały rok w sklepie i je odebrałam, ale ja dawałam i daję wyłacznie w komis, bo tylko tak się kalkuluje, jeżeli już.

Najprostszy sposób sprawdzenia powodzenia bransoletek - zaoferuj swoim znajomym i zobacz, co się będzie działo.

Ponoszenie kosztów na dzień dobry jest bez sensu, jak dla mnie.

niezapominajka - Sob 13 Lip, 2013 11:35

Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego robię taką mini sądem na forach. Moda również nie sprzyja takim dużym bransoletkom, ale chciałam zrobić coś innego.
Na razie wstawiłam na probe kilka szt i zobaczymy.Dziękuję za odzew.
A Twoje wyroby rzeczywiste śliczne.