Problemy, pytania - nowy gad
lusi63 - Nie 21 Lip, 2013 19:35 Temat postu: nowy gad Witam serdecznie. Ma problem zrobiłam karczek w nowym gadzie i dalej nie wiem jak mam robić - jaki idzie dalej wzór (czy robimy 3 słupki, 3 oczka łańcuszka i znowu 3 słupki- czy się mylę) i jak to rozdzielić (czy po 3 ananaski na rękaw, 3 na przód i 3 na tył). Proszę o pomoc. Pozdrawiam lusi63
weronika5810 - Pon 22 Lip, 2013 14:03
mogłabyś pokazać schemat bo tak nikt nie pomoże
AlaJ - Pon 22 Lip, 2013 14:14
A informacje, które są w wątku gada nie wystarczają Ci? http://maranciaki.pl/foru...?t=8028&start=0
lusi63 - Śro 24 Lip, 2013 18:57
Dzięki wielkie wszystkim za okazaną pomoc, nie każdy tak jest mocny i wszystko wiedzące w szydełkowaniu takie jak Wy, bo ja jestem dopiero początkująca i spodziewałam się większej pomocy z Waszej strony, ale to nic przeanalizowałam sobie wszystko to co zgromadziłam na temat "nowego gada" , prześledziłam zdjęcia i poradziłam sobie sama - trwało trochę dłużej ale to nic.(a schemat znany chyba jest wam wszystkim i nie było potrzeby go wklejać).
AlaJ - Czw 25 Lip, 2013 15:13
lusi63, gdybyś napisała swoje pytanie w wątku nowego gada, zapewne któraś z dziewczyn, która go robiła podpowiedziałaby Ci coś. Napisałaś tutaj, przekierowałam Cię do nowego gada, a tu takie fochy.Przecież nie jesteś świeżynką, która dopiero co zawędrowała na forum i nie umie się po nim poruszać?
Jestem zniesmaczona.
lusi63 - Czw 25 Lip, 2013 20:13
Żadne fochy, ponieważ napisałam tylko to co czułam w danej chwili, a wątek w nowym gadzie nie chciałam zaśmiecać ponieważ uważałam, że to ja mam problem i swój post umieściłam w problemach. A tak w ogóle to szkoda mi czasu na dyskusję uważam temat za skończony.
|
|
|