Poznajmy się - Witam
Lola123 - Sob 31 Sie, 2013 07:55 Temat postu: Witam Witam, wszystkich serdecznie, chciałabym sie czyms zając w czasie wolnym , sama jeszcze nie wiem czym
Druty , szydeło, szycie odpadaja, nie mam cierpliwosci, chciałabym spróbować papierowej wikliny,witrażu, kartek okolicznościowych, haftu krzyzykowego jednak musze zdecydować sie na jedna rzecz a jeszcze nie wiem na co konkretnie
artistiko.blog - Sob 31 Sie, 2013 17:48
Witaj,
jeśli rękodzieło to coś co lubisz, to zapewne znajdziesz "swoją dziedzinę", w której będziesz mogła się wykazać. Niestety chyba każda z nich wymaga choć odrobiny cierpliwości Ja gorąco zachęcam do decoupage'u.
jokul - Sob 31 Sie, 2013 19:10
Witaj i rozgość się wśród nas. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Tu spotkasz wiele pasjonatek rękodzieła, które (wiem z doświadczenia) zawsze chętnie pomogą.
Lola123 - Sob 31 Sie, 2013 22:22
Hej, witajcie
Decoupage bardzo mnie kusi i na pewno popróbuje ale nie wszystko na raz. Dzis zakupiłam farbki do malowania na szkle , na razie 3 kolory+ 3 konturówki + 2 pedzelki , zobaczymy jak mi bedzie szło to pózniej dokupie wiecej kolorów
Zakupiłam równiez ozdobny dziurkacz do papieru, stemple silikonowe ..acha i krede do papieru mam również zamiar w niedługim czasie popróbować zdobienia kartek okolicznościowych a i kupiłam jeszcze pistolet do kleju na goraco, bardzo podoba mi sie papierowa wiklina i ...musze tego spróbować
artistiko.blog - Nie 01 Wrz, 2013 13:58
Ja czasem zahaczam o Scrapbooking więc też mogę polecić;) Dziurkacze i stemple to dobry początek. Do robienia kartek okolicznościowych, czy ozdabiania zdjęć - w sam raz. Do tego w sklepach jest mnóstwo przeróżnych, ślicznych papierów scrapowych.... Pochwal się jak już coś zrobisz
Lola123 - Nie 01 Wrz, 2013 20:03
Teraz ogladam na youtube filmiki o zdobieniu kartek, musze sie najpierw dokładnie dowiedzieć do czego te wszystkie tusze i stemple moge wykorzystac, no i nie mam najważniejszego...ładnego papieru na kartki ale napewno w niedługim czasie takowy tzn. ładny nabęde
artistiko.blog - Pon 02 Wrz, 2013 09:15
Życzę powodzenia PS: proponuję zacząć od zakupu białego lub kremowego papieru tłoczonego jako bazy to wykonywania kartek
Lola123 - Pon 02 Wrz, 2013 15:16
dziękuje, rozejrzę się, za duzy wybór jest w sklepach internetowych
|
|
|