To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - witam na forum....

irena-irlandia - Czw 03 Paź, 2013 10:51
Temat postu: witam na forum....
Kochani..patrzę na tą strone i jestem w ....szoku...Nie wierzę oczom,że coś takiego tu istnieje...Szukając inspiracji -dla moich robótek ręcznych-znalazłam forum ,dla moich pasji...jestem już na emeryturze od 7 lat...Druty szydełko ,jak również maszyna do szycia...towarzyszą mi przez całe życie...jednak wszystko co robiłami robię to wszystko moje prywatne pomysły...Teraz mam malutkie wnusie i to dla nichpoświęcam swoje pasje...Szczególnie dla Mai(4 latka i Oliweczki(2 latka)-która urodziła się daleko na emigracji..Staram się cokolwiek im zrobić czy uszyC....Dziewczynki są na czasie z modą -bo podglądam dyskretnie w sklepach (jak to jest uszyte,,,co do szydełka to oczywiście też wzory z głowy-ponieważ schematów nie umiem czytać....Druty rozszyfrowuję dość dobrze...Ale mam problem bo jestem leworęczna.i muszę przepisywać lustrzanie ....Dziś szukając czapeczki poppy natrafiłam na to forum..Kupiłam kurteczkę zimową na urodziny dla wnusi i chcę zrobić czapeczkę ....o tym kolorze ...więc myślę,że coś tu znajdę i postaram się pokazać kilka moich (wypocinek.....Pozdrawiam Was kochane dziewczyny......To jest zdjęcie z netu..jako poglądowe..taką właśnie zamierzam zrobic...
zamia - Czw 03 Paź, 2013 18:43

Witaj
Elżbieta P. - Czw 03 Paź, 2013 18:46

witaj i pokaż co robisz radocha