To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Moja frywolitkowa przygoda :)

Katarzyna85 - Nie 03 Lis, 2013 21:36
Temat postu: Moja frywolitkowa przygoda :)
Witam wszystkich serdecznie cmoknięcie

Szczęśliwie udało mi się dołączyć do tutejszej społeczności Smile mam nadzieję gościć tutaj jak najdłużej się da Smile Frywolitkowe zmagania rozpoczęłam w 2012 roku niedługo po tym jak mama zaczęła frywolitkować. Zawsze mnie musi "zarazić" robótkami ręcznymi. Najpierw druty, potem szydełko, teraz frywolitka. Ciekawe co będzie dalej Smile

Poniżej zamieszczam moją pierwszą frywolitkę - jak wiadomo pierwszą pracą trudno się nie pochwalić Very Happy oraz kilka pierwszych kolczyków Smile

Niestety nie jestem cierpliwa i zaraz po kolczykach musiałam wskoczyć na coś bardziej trudnego Very Happy

alutka171 - Pon 04 Lis, 2013 01:17

Wszystkie prace są piękne i nie powiedziałabym że któraś jest pierwsza brawo brawo robisz jak doświadczona frywolitkująca osoba cool
Katarzyna85 - Pon 04 Lis, 2013 06:43

Dziękuję alutka171 za bardzo miłe słowa. Każdą pracę jaką rozpoczynam staram się zrobić najbardziej dokładnie jak się da Smile Czasami się śmieję, że każde kółeczko, łańcuszek czy pikotka mają kontrolę jakości Smile Jak mi się coś nie podoba - spruję. A to opanowałam do perfekcji Smile
ania10525 - Pon 04 Lis, 2013 08:43

Katarzyna85, nie bądź dla siebie surowa i nie kontroluj tak wszystkiego,
prace rewelacja, śliczna biżuteria, czekam na kolejne prace - może jakiś naszyjnik 3d lub jakaś serweta, a może kołnierzyk frywolitkowy? maranta publikuje filmiki jak robić frywolitkę może tam Cię coś zainspiruje Smile

pozdrawiam

Katarzyna85 - Pon 04 Lis, 2013 11:46

Z chęcią zajrzę Smile będę jednak musiała wpisać na listę oczekujących Very Happy Aktualnie staram się skończyć kolię. Wzór wykorzystałam po raz drugi, ale przy pierwszej wersji postawiłam na minimalizm (jak tylko skończę zamieszczę obydwa) Smile Zaraz po niej chcę zrobić naszyjnik z motylkiem Smile Choć nie powiem, naszyjniki 3D mnie kuszą Very Happy
Tissaia - Wto 12 Lis, 2013 09:05

bardzo mi się podobają twoje prace, zwłaszcza ten czarny naszyjnik z kwiatkami z przodu.
Elunia - Wto 12 Lis, 2013 14:55

cool cool cool