Galerie prac użytkowników forum - W końcu i ja się pochwalę :-) Dorka
Dorka - Sob 14 Gru, 2013 09:32 Temat postu: W końcu i ja się pochwalę :-) Dorka Chyba czas wrócić do Maranciaków... Dawno tu mnie nie było, zresztą wcześniej też się zbytnio nie udzielałam... Ale idzie Nowy Rok, więc może warto coś zmienić? Pierwszym ku zmianom krokiem jest moja chęć podzielenia się z Wami dziełami moich rąk. Na dzień dobry pokażę Wam etui i zakładki, jakie zrobiłam dla Madzi. Dłuuuuugo na nie czekała, ale w końcu się doczekała No i przykazała się pochwalić
Inne moje prace można zobaczyć na reaktywowanym pod nowym adresem moim blogu
Link w podpisie
Apak - Sob 14 Gru, 2013 11:02
To bardzo dobrze, że Madzia Cię zmobilizowała i przywołała do porządku Ładnie to tak ukrywać takie piękne rzeczy przed światem???? Świetne jest etui i zakładki - rewelacja. Czekam na kolejne dokonania!
Madzia - Sob 14 Gru, 2013 14:33
Dla mnie była to ogromna i wielce radosna niespodzianka. Te śliczne rzeczy wywołały świąteczny nastrój w moim domu. I sama się zdziwiłam, że posiadam tyle szydełek - prawie całe etui zapełnione!
I miło znów zobaczyć Dorotkę na forum.
alszka - Sob 14 Gru, 2013 22:46
Oj faktycznie nieładnie tak chować takie śliczności i trzymać je tylko dla siebie... A masz za karę Mam nadzieję, że w przyszłości od razu będziesz się chwaliła takimi pięknościami! A jak znowu przestaniesz, to zwrócimy się do Madzi, żeby znowu Cię zmotywowała do pochwalenia się
Jarka - Nie 15 Gru, 2013 10:31
| Apak napisał/a: | | Świetne jest etui i zakładki - rewelacja. Czekam na kolejne dokonania! |
Pysiatom - Nie 15 Gru, 2013 10:57
Wspaniałe prace.
ewasd - Nie 15 Gru, 2013 16:43
Dorka, bardzo ładne prace. Przybornik z haftem jest super.
jokul - Nie 15 Gru, 2013 18:03
Ach, ta zakładka z różą jest przepiękna. Inne prace też, ale ta zakładka najbardziej mi się spodobała. Zabieram ją
Dorka - Pon 16 Gru, 2013 10:04
Apak, Madzia, alszka, Jarka, Pysiatom, ewasd, jokul - bardzo, bardzo Wam dziękuję za Wasze komentarze. Jednak warto się chwalić, żeby usłyszeć tak miłe słowa! Dlatego będę tu częściej umieszczać swoje prace, bo serduszko rośnie, jak tak uzdolnione kobietki jak Wy obdarują komplementem
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję!!!!
jokul mogę podzielić się schematem do różyczki, tylko nie jest zbyt wyraźny...
nismon - Wto 17 Gru, 2013 09:57
| jokul napisał/a: | Ach, ta zakładka z różą jest przepiękna. Inne prace też, ale ta zakładka najbardziej mi się spodobała. Zabieram ją  |
a ja nie muszę zabierać,bo też jestem szczęśliwą posiadaczką takowej
Dorotko-miło znów oglądać Twoje prace,mam nadzieję,że dotrzymasz słowa i częściej będziesz zaglądać na forum...
Dorka - Śro 18 Gru, 2013 07:28
Nismon Bardzo bym chciała, żeby Maranciaki stały się moim nałogiem
Dorka - Czw 08 Maj, 2014 10:46 Temat postu: Czas pokazać coś nowego :-) Przedstawiam Wam moją pierwszą (ale nie ostatnią!) laleczkę Lalaloopsy Co by nie powielać zdjęć w sieci, zapraszam do jej obejrzenia na moim blogu:
http://wjundzikowie.blogs...wiam-lolly.html
Mam nadzieję, że się Wam spodoba
Madzia - Czw 08 Maj, 2014 19:45
Mi się podoba szalenie, więc chwalę gdzie się da
Dorka - Czw 08 Maj, 2014 20:25
| Madzia napisał/a: | Mi się podoba szalenie, więc chwalę gdzie się da  |
Madzia, dziękuję
Krakowianka - Pią 09 Maj, 2014 08:25
śliczna laleczka
lwica1978 - Pią 09 Maj, 2014 12:26
Świetna Lalaloopsie, ja też ostatnio zrobiłam, teraz robię kolejną, zdjęcia na blogu
Dorka - Pią 09 Maj, 2014 13:06
Ogromnie się cieszę, że się Wam podoba
Lwica 1978, oglądałam Twój blog, Twoja lala też jest cudna
Pysiatom - Pią 09 Maj, 2014 19:48
Dorka lalka jest rewelacyjna.
Dorka - Sob 10 Maj, 2014 22:24
Pysiatom, dziękuję !
|
|
|