To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam wszystkich serdecznie

leta40 - Wto 28 Sty, 2014 20:23
Temat postu: Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich użytkowników tego forum,zaglądałam tu już kilka razy i tu są same piękne i cudowne prace. Też od roku wciągnęło mnie szydełko,dłubie sobie w wolnym czasie ,ale tego czasu tak mało,że koniec świata.Człowiek wiecznie zaganiany,gdzie pędzi,coś goni,a do szczęścia trzeba tak niewiele,tylko nie potrafimy docenić tego co mamy a gonimy za więcej i więcej.Mi wystarczą zdrowe dzieci,trochę nici,kawałek szydełka i coś do poczytania.Uff,rozgadałam się a miało być tylko powitanie wiec witam wszystkich bukietem serduszek kwiatek dla ciebie
barbara 1 - Wto 28 Sty, 2014 20:31

Witaj na forum bye
ania_b - Wto 28 Sty, 2014 21:39

No to zrób sobie tu przystanek.

jokul - Śro 29 Sty, 2014 13:17

Rozgość się i pochwal swoimi udziergami. Chętnie je pooglądam.

leta40 - Pią 07 Lut, 2014 09:14

Nie wiem ,czy uda się mi wstawić zdjęcia,bo z komputerem jestem trochę na bakier,nie umiem jeszcze za dużo,ale postaram się.
leta40 - Pią 07 Lut, 2014 09:17

Trochę krzywo ale to moje pierwsze wklejanie zdjęć-wybaczcie przepraszam Uwielbiam robić kwiaty z nici w koszyczkach.
leta40 - Nie 09 Lut, 2014 15:13

To jeszcze kilka z moich koszyczków ,jakby ktoś chciał popatrzeć:
jokul - Nie 09 Lut, 2014 18:27

Te róże na ostatnim zdjęciu wyglądają, jak żywe
leta40 - Pon 10 Lut, 2014 11:07

Dzięki Jokul za komplement,ale są robione na szydełku uklon .Udało mi się trochę wyostrzyć obraz na Fotosiku,bo robię zdjęcia telefonem i są brzydkie.To zbliżenie tych róż,wzór znalazłam gdzieś w necie,nie pamiętam strony
http://www.fotosik.pl/pok...5dd30bbc03.html