Poznajmy się - Witam serdecznie
Anusiaczek - Nie 09 Kwi, 2006 19:07 Temat postu: Witam serdecznie Jestem Ania - mama dwóch diabełków i mieszkam w Krakowie.
Moim głównym hobby jest gotowanie i pieczenie
Od dawna robię na drutach i wyszywam krzyżykami. W styczniu nauczyłam się szydełkowac i pochłonęło mnie to bez reszty.
Od dłuższego czasu podczytuję Wasze forum i korzystam z pomysłów i schematów (sweterek z kwiatkowym kołnierzem dzięki Wam zrobiłam ). Czas najwyższy się przywitac. Witam więc serdecznie.
maranta - Nie 09 Kwi, 2006 19:22
Witaj kolejna Aniu na naszym zakręconym forum
Pochwal się sweterkiem koniecznie i to migiem
Swoją drogą działasz jak błyskawica, w styczniu nauczyłaś się szydełkować i już masz na koncie sweterek z kwiatowym kołnierzem a kto wie co jeszcze
Jolka - Nie 09 Kwi, 2006 19:36
Witaj Aniu
Pochwal się sweterkiem koniecznie ja zrobiłam dopiero kilka różyczek i czeka na mój wolny czas . Mam za dużo do zrobienia ozdób wielkanocnych a święta już nie długo
alienor - Nie 09 Kwi, 2006 20:06
witaj Aniu,będzie Ci tu dobrze , ja jestem tu od niedawna a czuję sie jak w domu, rozgość się i chwal dokonaniami
avenitta - Nie 09 Kwi, 2006 22:05
Witaj Aniu
JUa też jestem bardzo ciekawa jak Ci wyszedł ten sweterek
Anusiaczek - Nie 09 Kwi, 2006 22:32
Dziękuję za miłe powitanie
Sweterek z kwiatkami zaraz pokażę w dziale szydełkowym
Na szydełku nauczyłam się robic migiem, aż sama byłam w szoku, że wzięłam szydełko do rąk i od razu umiałam się nim posługiwac (chyba geny po babci się ujawniły). Przez te 3 miesiące całkiem sporo ciuszków wyprodukowac mi się udało
pika15 - Wto 11 Kwi, 2006 10:26
Witaj Aniu.
|
|
|