To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Problemy, pytania - Out of darkness - chusta

blush - Czw 04 Cze, 2015 09:05
Temat postu: Out of darkness - chusta
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było i wracam do Was jak boomerang 😃.
Mam następujący problem zakupiłam na ravelry schemat chusty Out of darkness jest super piękna ale ja jak to ja nie umiem jak zawsze ruszyć bo nie wiem o co tam za bardzo chodzi. Z waszą pomocą na sto procent znowu będzie sukces. Tylko problem tkwi w tym że narusze prawa autorskie jak ja tu zamieszczę wiec plis o pomoc jak ten problem rozwiązać. Pozdrawiam Marta

ania_b - Czw 04 Cze, 2015 11:05

Możesz zamieścić tylko fragment opisu, z którym masz problem. A możesz też poprosić o pomoc w tłumaczeniu i przesłać ten opis na meila konkretnej osobie. To nie jest na pewno naruszenie praw autorskich, ponieważ nawet płatnymi wzorami można się dzielić prywatnie. Mogę spróbować pomóc w tłumaczeniu. Jak na razie sobie radziłam, więc może i w tej chuście nie ma aż tak skomplikowanych opisów.
I fajnie, że do nas wracasz. Zawsze tu jesteśmy cmoknięcie

blush - Nie 07 Cze, 2015 20:33

Bardzo dziękuję Smile mam zawsze problem co chwilkę w tych obcojęzycznych opisach i musiała bym tu wszystkie fragmenty najlepiej przytoczyć. Strasznie mi się ta chusta podoba i zapraszam każdego chętnego podzielę się bez problemu podajcie mi na maila swoje to powysylam blush_1984@wp.pl z góry dzięki za pomoc:)
blush - Nie 14 Cze, 2015 20:28

Dziewczynki zaczęłam sama w prawdzie z błędem na samym początku ale to nic bo i tak po tym pierwszym rzędzie na który nabrałam poprostu 7 oczek poszło już gładko. Robię więc to body a i zdjęcie dołączę jak zrobię jakiś większy kawałek Smile To mój pierwsza chusta od bardzo dawna i zawsze mam problem z początkiem ZAWSZE:)