Pogaduchy - Książka o ciąży dla przyszłego ojca
la_femme - Nie 21 Sty, 2018 18:50 Temat postu: Książka o ciąży dla przyszłego ojca Czy możecie polecić jakąś dobrą książkę o ciąży i opiece nad noworodkiem dla przyszłych ojców? Chodzi mi o taką trochę "instrukcję obsługi", bardziej konkretne informacje niż humorystyczne podejście do tematu
fitNatalia - Czw 22 Lut, 2018 11:48
Szczerze powiem, że nie spotkałam się z żadna taką, dla matek jest sporo o okresie ciąży, porodzie i macierzyństwie, ale dla tatusiów, to w sumie nie wiem. Nie wiem czy w Bonito kiedyś nie rzuciła mi się w oczy jakaś z serii "Jestem tatą..."
Pewnie jak wpiszesz w google to wyskoczą ci tytuły i opinie. Swoją drogą faktycznie powinnyśmy wyposażać swoich partnerów w taką literaturę.
fitNatalia - Pon 09 Kwi, 2018 15:39
A ja znalazłam ostatnio informację, że w ciąży zaleca się jedzenie brokułów, ponieważ mają wiele witamin i dobrze wpływają na rozwój płodu. Jest on idealnym źródłem kwasu foliowego, który jest niesamowicie ważny dla kobiety w ciąży. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o tym warzywie i jego jedzeniu podczas ciąży odsyłam di tekstu ze strony http://www.kobiety.pl//zd...h-bedac-w-ciazy
atomek - Śro 18 Lip, 2018 15:43
W bibliotekach pewnie coś znajdą.
8kasiula9 - Czw 14 Mar, 2019 14:24
Nie słyszałam o takich książkach, ale z drugiej strony czy przyszły tatuś w ogóle będzie ją czytać ? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć....
|
|
|