Tuniki i topy - Biały top
Anusiaczek - Sob 27 Maj, 2006 15:14 Temat postu: Biały top Pochwalę się świeżutko skończonym topem.
Bardzo jestem z niego zadowolona
maranta - Sob 27 Maj, 2006 15:54
Anusiaczek uroczo wyglądasz w tej bluzeczce, masz prawo być bardzo zadowolona, bo jest śliczna
magdalena - Sob 27 Maj, 2006 16:16
Topik pierwsza klasa.
Jest rewelacyjny
magdalena - Sob 27 Maj, 2006 16:21
Topik pierwsza klasa.
Jest rewelacyjny
Mamutka - Sob 27 Maj, 2006 17:02
Anusiaczek piękna bluzeczka. Jest z ażurem a nie jest goła.
Pani Mama - Sob 27 Maj, 2006 17:12
Anusiaczek pierwsza klasa ten topik
Maria - Sob 27 Maj, 2006 17:26
Anusiaczek chylę czoła suuuper
karmelek - Sob 27 Maj, 2006 19:00
CUDNY !!!
Madzia - Nie 28 Maj, 2006 12:31
Anusiaczek jest się czym pochwalić. Prześliczny topik. A jak Ty fajnie wyglądasz na tych zdjęciach!!!! Nie obcinaj sobie więcej głowy.
Anusiaczek - Nie 28 Maj, 2006 19:46
Dziękuję bardzo
Zrobiłam ten top z fajnej włóczki, nazywa się "micro". Bardzo mi się dobrze z niej robiło i ładnie się układa i w ogóle podoba mi się w niej wszystko poza ceną. A jaki ładny był wybór kolorków...
Ada - Nie 28 Maj, 2006 22:55
Tak,topik jest naprawdę super.Szkoda tylko,że nie umieściłaś tych zdjęć w fotosiku,bo jest ich kilka i trochę bajtów nam zabrał.Może jeszcze spróbujesz je tam umieścić.Przeczytaj może prośby Maranty
http://maranta.livenet.pl...p?p=14883#14883
maranta - Pon 29 Maj, 2006 08:08
| Ada napisał/a: | | Szkoda tylko,że nie umieściłaś tych zdjęć w fotosiku,bo jest ich kilka i trochę bajtów nam zabrał.Może jeszcze spróbujesz je tam umieścić |
Ada, dziękuję za troskę, tym razem jest wszystko w porządku
Co prawda Anusiaczek nie umieściła fotek w fotosiku jednak jesli wejdziesz we właściwości zdjęcia zobaczysz, ze jest ono umieszczone na zewnętrznym serwerze (adres- http://img139.imageshack....opdruty9yq.jpg) a tu na forum tylko się wyświetla i forum nam nie obciąża.
Niemniej jednak prośba Ady jest jak nabardziej aktualna i im częściej o tym problemie przypominamy, tym lepiej.
Już coraz więcej osób wstawia fotki z zewnętrznych serwerów
Oby tak dalej
pika15 - Pon 29 Maj, 2006 09:17
Anusiaczek, sliczny topik kiedy Ty tworzysz te wszystkie bluzeczki ??
moslamawe - Pon 29 Maj, 2006 10:10
piękny bardzo mi sie podoba czy robiłas go w całości na szudełku czy szydełko + druty?
Anusiaczek - Pon 29 Maj, 2006 11:11
| Ada napisał/a: | | Przeczytaj może prośby Maranty |
Właśnie czytałam i dlatego zdjęcia są wklejone przez imageshack :mrug:
Przepraszam, że nie daję miniaturek, ale ja ich strasznie nie lubię i o ile miniaturki zamieszczane przez innych zwykle przeglądam, o tyle sama nie mogę się zmusic do ich wklejania.
| pika15 napisał/a: | | kiedy Ty tworzysz te wszystkie bluzeczki |
w tzw. "międzyczasie"
Przez jakiś czas nic nowego nie będzie, bo męczę się z sasanką. Bardzo źle mi się z tej włóczki szydełkuje.
| moslamawe napisał/a: | | piękny bardzo mi sie podoba czy robiłas go w całości na szudełku czy szydełko + druty? |
Top jest robiony na drytach, wykończenia są szydełkowe.
maranta - Pon 29 Maj, 2006 12:30
| Anusiaczek napisał/a: | | Przepraszam, że nie daję miniaturek |
Nie masz za co przepraszać, to czy to są miniaturki, czy normalnej wielkości fotki nie ma znaczenia, chodzi tylko o to, żeby były "na zewnątrz" gdzieś umieszczone.
Więc wszystko jest OK
Hala72 - Pon 29 Maj, 2006 12:32
super
też sie do niego przymierzam...ciekawe tylko kiedy
FIGA - Wto 30 Maj, 2006 15:07
Aniusiaczek jaki ten twój sweterek śliczny!!!!
JA TEŻ CHCĘ TAAAAAAKI!!!!!! :placz: :placz: :placz:
|
|
|