To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - chciałabym i boję się

ostatek7 - Śro 05 Lip, 2006 12:08
Temat postu: chciałabym i boję się
Jak w tutule... kwiatek dla ciebie uklon
chciałabym, ale się boję... koniec oooo nieee
trzeba było nie dokazywać ostatku... cmoknięcie oooo nieee teraz się wstydzisz ludziom na oczy pokazać nie wolno puknąć się jak się przywitasz? cmoknięcie
a jak przedstawisz? Baba Jaga? placzek czarownica? placzek placzek a może bezkonkurencyjna idiotka? placzek placzek placzek
Tak czy owak - Witam wszystkie... cool Ja i mój koteczek-lizusek... tak na marginesie: "jeden lizus może więcej niż siedmiu samurajów"... (no nie! ostatek, znowu zaczynasz? koniec nie dokazuj!)

barbara 1 - Śro 05 Lip, 2006 15:42

Witaj oficjalnie na forum Ostatek cmok Dokazuj,dokazuj.Teraz mój mąż nie bedzie miał wgladu na forum nie wolno
Lacrima - Śro 05 Lip, 2006 15:47

A mi kiciuś codziennie poprawia humorek cmoknięcie
Elżbieta P. - Śro 05 Lip, 2006 16:49

Witaj Ostatek cmoknięcie i dokazuj ile się da wesoło mi to nikomu nie szkodzi, a jest weselej radocha
Mamutka - Śro 05 Lip, 2006 16:51

rotfl Hej, ostatek, a mnie się Twoje żarty podobają. Lubię takie figlary wesoło mi .
Ja też w domu " umilam " życie rodzince różnymi żarcikami (czasem mają mnie serdecznie dość) ale śmiech to zdrowie. Bądź nadal czarującą "czarownicą " a koteczka zostaw bye .

Madzia - Śro 05 Lip, 2006 18:01

Jeśli chodzi o Ostatka to najbardziej lubię te anioły i damy.... Ach!!!!!
pigułka - Śro 05 Lip, 2006 21:42

A ja się zastanawiam czy Pigułka to na moją cześć? puknąć się
Pani Mama - Śro 05 Lip, 2006 22:19

cześc ostatku witaj cmok
Krakowianka - Śro 05 Lip, 2006 22:46

Hej Hej Ostatku !!! Gdy Ostatek dokazuje całe FORUM się raduje rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl
ostatek7 - Czw 06 Lip, 2006 09:05

radocha cool wesoło mi
Tyle miłych słów i nawet wierszyk... Wzruszyłam się... cmoknięcie Moja stopa duchowa od razu się podniosła i teraz stanowi przeciwieństwo stopy intelektualnej. A jak już przeżyłam to pożyję na forum :usciski: i (jeśli będziecie chciały) pokażę kilka aniołów, dam i nie wiem co jeszcze. hopla
Kilka słów o mnie - waga (więcej niż) słuszna, wiek również (hmmm - tematy tabu), oczy zielone, kolor włosów - już nie pamiętam (chemia + patrz wyżej)... zainteresowania: oprócz szydełka, druty, hafty wszelakie, ogrody z dobrodziejstwem inwentarza (rośliny, drzewa, ptaki, jeże, ropuchy, jaszczurki), zwierzęta (koty, psy, para kurek), książki i wszystko co zadrukowane. Preferencje mają wszystkie tematy tajemnicze i tajemne, religie, para-nauki, ukochani templariusze, psychologia, filozofia, literatura faktu; nie czytam s-f. puknąć się co ja gadam, "na głodzie książkowym" s/f też da się przeczytać. kazanie
Biblioteka za bardzo się rozdęła, dlatego chałupa na wsi (parter można obciążać - co najwyżej podłoga się załamie), teraz zbieram ebooki, czyta się toto fatalnie, ale miejsca na półkach zajmuje tyle co nic...
Do tego mąż-szkodnik. W ciągu paru minut potrafi zrobić więcej bałaganu w robótkach, nitkach i wzorkach niż stado rozbestwionych kotów (moje + sąsiedzkie) przez cały dzień... Żadne zakazy koniec nie są skuteczne. wściekły Aktualnie szukam suchej piwnicy, coby ślubnego od czasu do czasu móc zamknąć i lanie a samej sztrikuję ... choć na codzień da się z nim żyć.
Poczucie humoru już znacie... a raczej jego skutki! Gdyby ptak miał mój rozum i dowcip - latałby do tyłu. :usciski: nooo... rotfl
Na domiar złego rozjemca niepoprawna gaduła jestem. Włączcie czasami hamulec bezpieczeństwa, proszę... przepraszam

Halkuk - Czw 06 Lip, 2006 19:08

Witaj wsród nas wreszcie przedstawiona cmok
A że gaduła i z humorkiem to SUPER , przynajmniej wszystkich rozweselasz wesoło mi radocha bye

krzysztofina - Pią 07 Lip, 2006 08:13

Oj!ostatku Ty naprawdę psotnica jesteś-ale miła wesoło mi
Violetta21 - Pią 07 Lip, 2006 10:52
Temat postu: chciałabym i boje się
Witaj oficjalnie Ostatku na forum kwiatek dla ciebie a troszkę humoru każdemu się przyda cool
ostatek7 - Wto 19 Lut, 2008 11:05

Drogie Foremki... cmoknięcie witałam się z Wami radośnie i optymistycznie dwa lata temu... teraz pora na pożegnanie; może tylko na "do widzenia"... nie wiem, na jak długo... nie wiem, czy wrócę na forum...
Ale - spędziłam tutaj mnóstwo miłych chwil i nic ani nikt tego nie zmieni... a ja nie zapomnę...
Nie mówię "żegnajcie", mówię - "do zobaczenia"...
DZIĘKUJĘ WAM... idę na imprezę
Co będę robić w daglezjowym lesie? Zobaczcie same! Zainteresowane informuję, że nie ja występuję w roli modelki... a szkoda... bo podoba mi się sposób spędzania wolnego czasu...

wiesia_33 - Wto 19 Lut, 2008 11:38

Do zobaczenia ostatku bardzo miło było Cię poznać cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Mam nadzieję, że wrócisz do Nas cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie papa

alienor - Wto 19 Lut, 2008 12:36

Do szybkiego i miłego zobaczenia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
maja1 - Wto 19 Lut, 2008 13:11

A ja protestuje przeciwko Twojej nieobecności .Bez Twoich dopieszczonych w każdym calu prac ,bez Twojego humoru,kotka lizuska-tak być nie może
Wracaj szybciutko cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

gabi12 - Wto 19 Lut, 2008 13:27

Pozdrawiam i mam nadzieję że cię szybko znów zobaczymy.
To my dziękujemy!!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

bjanna - Wto 19 Lut, 2008 13:42

ostatek7 napisał/a:
może tylko na "do widzenia"... nie wiem, na jak długo... nie wiem, czy wrócę na forum...
przykro mi bardzo, będę tęsknić za Twoimi dziełami i za Tobą oczywiście, mam nadzieję że wrócisz niebawem i obsypiesz nas porcją swoich wyjątkowych Aniołów kwiatek dla ciebie bo jak nie to zbierzemy się do kupy i odnajdziemy w najciemniejszym kącie kazanie musisz być z nami, chociaż raz na jakiś czas pokaż się i powiedz jak Ci się żyje w tej samotni love idę na imprezę
Halkuk - Wto 19 Lut, 2008 14:37

ostatek7 napisał/a:
Nie mówię "żegnajcie", mówię - "do zobaczenia"...

Oby tak było ! Będziemy czekać na Ciebie i Twoje Anioły cool Mam nadzieję że uda Ci się powrócić do nas jak najszybciej ! Życzę Ci dużo zdrówka i miłego spędzania wolnego czasu love bye

moslamawe - Śro 20 Lut, 2008 08:15

placzek wracaj szybciutko
Zosia32 - Śro 20 Lut, 2008 09:31

Ostatku czekamy i do zobaczenia oooo nieee przykro mi papa cmoknięcie love hopla cool
Violetta21 - Śro 20 Lut, 2008 21:56
Temat postu: chciałabym i boję się
Ostatku mam nadzieję że wrócisz do nas niebawem z naręczem nowych prac by nasze oczka nacieszyć
Trzymam mocno kciuki za nowe połączenie internetowe cmok cmok

małgośka - Czw 21 Lut, 2008 18:21

Ostatku czekamy na Ciebie, Twoje piękne prace i miłe słowa, które na pewno nas nie zanudzą i zawsze zainteresują. Wracaj do Nas szybko!
kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie love love cmok

alicja11 - Czw 21 Lut, 2008 18:31

ostatek7, wracaj jak najszybciej cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie