Poznajmy się - chciałabym i boję się
ostatek7 - Śro 05 Lip, 2006 12:08 Temat postu: chciałabym i boję się Jak w tutule...
chciałabym, ale się boję...
trzeba było nie dokazywać ostatku... teraz się wstydzisz ludziom na oczy pokazać jak się przywitasz?
a jak przedstawisz? Baba Jaga? czarownica? a może bezkonkurencyjna idiotka?
Tak czy owak - Witam wszystkie... Ja i mój koteczek-lizusek... tak na marginesie: "jeden lizus może więcej niż siedmiu samurajów"... (no nie! ostatek, znowu zaczynasz? nie dokazuj!)
barbara 1 - Śro 05 Lip, 2006 15:42
Witaj oficjalnie na forum Ostatek Dokazuj,dokazuj.Teraz mój mąż nie bedzie miał wgladu na forum
Lacrima - Śro 05 Lip, 2006 15:47
A mi kiciuś codziennie poprawia humorek
Elżbieta P. - Śro 05 Lip, 2006 16:49
Witaj Ostatek i dokazuj ile się da to nikomu nie szkodzi, a jest weselej
Mamutka - Śro 05 Lip, 2006 16:51
Hej, ostatek, a mnie się Twoje żarty podobają. Lubię takie figlary .
Ja też w domu " umilam " życie rodzince różnymi żarcikami (czasem mają mnie serdecznie dość) ale śmiech to zdrowie. Bądź nadal czarującą "czarownicą " a koteczka zostaw .
Madzia - Śro 05 Lip, 2006 18:01
Jeśli chodzi o Ostatka to najbardziej lubię te anioły i damy.... Ach!!!!!
pigułka - Śro 05 Lip, 2006 21:42
A ja się zastanawiam czy Pigułka to na moją cześć?
Pani Mama - Śro 05 Lip, 2006 22:19
cześc ostatku witaj
Krakowianka - Śro 05 Lip, 2006 22:46
Hej Hej Ostatku !!! Gdy Ostatek dokazuje całe FORUM się raduje
ostatek7 - Czw 06 Lip, 2006 09:05
Tyle miłych słów i nawet wierszyk... Wzruszyłam się... Moja stopa duchowa od razu się podniosła i teraz stanowi przeciwieństwo stopy intelektualnej. A jak już przeżyłam to pożyję na forum :usciski: i (jeśli będziecie chciały) pokażę kilka aniołów, dam i nie wiem co jeszcze.
Kilka słów o mnie - waga (więcej niż) słuszna, wiek również (hmmm - tematy tabu), oczy zielone, kolor włosów - już nie pamiętam (chemia + patrz wyżej)... zainteresowania: oprócz szydełka, druty, hafty wszelakie, ogrody z dobrodziejstwem inwentarza (rośliny, drzewa, ptaki, jeże, ropuchy, jaszczurki), zwierzęta (koty, psy, para kurek), książki i wszystko co zadrukowane. Preferencje mają wszystkie tematy tajemnicze i tajemne, religie, para-nauki, ukochani templariusze, psychologia, filozofia, literatura faktu; nie czytam s-f. co ja gadam, "na głodzie książkowym" s/f też da się przeczytać.
Biblioteka za bardzo się rozdęła, dlatego chałupa na wsi (parter można obciążać - co najwyżej podłoga się załamie), teraz zbieram ebooki, czyta się toto fatalnie, ale miejsca na półkach zajmuje tyle co nic...
Do tego mąż-szkodnik. W ciągu paru minut potrafi zrobić więcej bałaganu w robótkach, nitkach i wzorkach niż stado rozbestwionych kotów (moje + sąsiedzkie) przez cały dzień... Żadne zakazy nie są skuteczne. Aktualnie szukam suchej piwnicy, coby ślubnego od czasu do czasu móc zamknąć i a samej ... choć na codzień da się z nim żyć.
Poczucie humoru już znacie... a raczej jego skutki! Gdyby ptak miał mój rozum i dowcip - latałby do tyłu. :usciski:
Na domiar złego niepoprawna gaduła jestem. Włączcie czasami hamulec bezpieczeństwa, proszę...
Halkuk - Czw 06 Lip, 2006 19:08
Witaj wsród nas wreszcie przedstawiona
A że gaduła i z humorkiem to SUPER , przynajmniej wszystkich rozweselasz
krzysztofina - Pią 07 Lip, 2006 08:13
Oj!ostatku Ty naprawdę psotnica jesteś-ale miła
Violetta21 - Pią 07 Lip, 2006 10:52 Temat postu: chciałabym i boje się Witaj oficjalnie Ostatku na forum a troszkę humoru każdemu się przyda
ostatek7 - Wto 19 Lut, 2008 11:05
Drogie Foremki... witałam się z Wami radośnie i optymistycznie dwa lata temu... teraz pora na pożegnanie; może tylko na "do widzenia"... nie wiem, na jak długo... nie wiem, czy wrócę na forum...
Ale - spędziłam tutaj mnóstwo miłych chwil i nic ani nikt tego nie zmieni... a ja nie zapomnę...
Nie mówię "żegnajcie", mówię - "do zobaczenia"...
DZIĘKUJĘ WAM...
Co będę robić w daglezjowym lesie? Zobaczcie same! Zainteresowane informuję, że nie ja występuję w roli modelki... a szkoda... bo podoba mi się sposób spędzania wolnego czasu...
wiesia_33 - Wto 19 Lut, 2008 11:38
Do zobaczenia ostatku bardzo miło było Cię poznać
Mam nadzieję, że wrócisz do Nas
alienor - Wto 19 Lut, 2008 12:36
Do szybkiego i miłego zobaczenia
maja1 - Wto 19 Lut, 2008 13:11
A ja protestuje przeciwko Twojej nieobecności .Bez Twoich dopieszczonych w każdym calu prac ,bez Twojego humoru,kotka lizuska-tak być nie może
Wracaj szybciutko
gabi12 - Wto 19 Lut, 2008 13:27
Pozdrawiam i mam nadzieję że cię szybko znów zobaczymy.
To my dziękujemy!!!!!
bjanna - Wto 19 Lut, 2008 13:42
| ostatek7 napisał/a: | | może tylko na "do widzenia"... nie wiem, na jak długo... nie wiem, czy wrócę na forum... | przykro mi bardzo, będę tęsknić za Twoimi dziełami i za Tobą oczywiście, mam nadzieję że wrócisz niebawem i obsypiesz nas porcją swoich wyjątkowych Aniołów bo jak nie to zbierzemy się do kupy i odnajdziemy w najciemniejszym kącie musisz być z nami, chociaż raz na jakiś czas pokaż się i powiedz jak Ci się żyje w tej samotni
Halkuk - Wto 19 Lut, 2008 14:37
| ostatek7 napisał/a: | | Nie mówię "żegnajcie", mówię - "do zobaczenia"... |
Oby tak było ! Będziemy czekać na Ciebie i Twoje Anioły Mam nadzieję że uda Ci się powrócić do nas jak najszybciej ! Życzę Ci dużo zdrówka i miłego spędzania wolnego czasu
moslamawe - Śro 20 Lut, 2008 08:15
wracaj szybciutko
Zosia32 - Śro 20 Lut, 2008 09:31
Ostatku czekamy i do zobaczenia
Violetta21 - Śro 20 Lut, 2008 21:56 Temat postu: chciałabym i boję się Ostatku mam nadzieję że wrócisz do nas niebawem z naręczem nowych prac by nasze oczka nacieszyć
Trzymam mocno kciuki za nowe połączenie internetowe
małgośka - Czw 21 Lut, 2008 18:21
Ostatku czekamy na Ciebie, Twoje piękne prace i miłe słowa, które na pewno nas nie zanudzą i zawsze zainteresują. Wracaj do Nas szybko!
alicja11 - Czw 21 Lut, 2008 18:31
ostatek7, wracaj jak najszybciej
|
|
|