Galerie prac użytkowników forum - Prace Alegrias
Alegrias - Śro 01 Lut, 2006 18:16 Temat postu: Czapeczka Temat czapek jest już, wszak zimowych, a ta raczej już wiosenna, dlatego pozwoliłam sobie na nowy temat
Czapeczka dorobiona do siostrzanego szalika, teraz ma już komplecik
maranta - Śro 01 Lut, 2006 19:40
Alegrias
Alegrias - Czw 02 Lut, 2006 10:13
Dziewczyny DZIĘKUJĘ Jesteście kochane
Czapka była mocno kombinowana, bowiem kończył się kolor granatowy, a nie mogłam dokupić, więc... powstały kolorowe paseczki w ułożeniu jak frędzle u szalika Włóczka, szczerze mówiąc, to pozostałość po swetrze jaki siostra zamówiła sobie pod choinkę, sweter jest, ale nie mam jak się pochwalić, bo trudno mi siostrę do zdjęcia złapać..., a z Wigilii wyszły żółte i niewyraźne, więc ich nie pokazuję... Jak tylko nadarzy się sposobność, to sfotografuję siostrę i mamę w choinkowych prezentach i zaraz tutaj zamieszczę, tzn. w dziale druciarskim, bo na szydełku sweterka jeszcze nie odważyłabym się zrobić..., może kiedyś
Mordka, robiłam z włóczki Puchatka aniluxu - koloru pomarańczowy/łososiowy, zielony i granat. Żółty w Puchatce jest przygaszony i nieładny, więc dokupiłam Elian klasik (jest cieńsza, więc robiłam w dwie nitki), włóczka czeska.
konesereczka - Pon 18 Mar, 2013 11:38
świetne fajne prace,bardzo mi sie podobaja
|
|
|