Galerie prac użytkowników forum - magdzina-kolekcja prac
magdzina - Wto 18 Kwi, 2006 12:18 Temat postu: Uzupełniłam album W związku z uzupełnieniem braków w moim albumie zapraszam do obejrzenia nowych zdjęć. Polecam również dział do domu.
magdzina - Wto 18 Kwi, 2006 18:40
| alienor napisał/a: | ... i cudowne rozczochrane aniołki . Koniecznie zdradź z czego maja włoski . Gratuluję  |
Włoski mają z takiego dekoracyjnego sianka jak się doczepia w kwiaciarni do kwiatów, kokardek i innych bajerów. Kupiłam w sklepie z artykułami dekoracyjnymi, jest dostępne w różnych kolorach i grubościach. Przyczepiałam na klej do główek z masy solnej, a potem gdy było trzeba nożyczkami robiłam fryzurki.
magdzina - Wto 18 Kwi, 2006 21:42
| orange30 napisał/a: | | ...z czego jest ten różowy topik??? |
Wszystkie błyszczące rzeczy robione są z takich cieniuteńkich jak włos nici do haftu. Mam dużo takich różnokolorowych szpulek i łącze kilka aby otrzymać potrzebną grubość nici. Można nawet łączyć różne odcienie, a wychodzi jednolity kolor. Jest to bardzo niewdzięczny materiał na robótkę, gdyż ciężko jest to zakończyć, nici nie da się związać, bardzo się ślizga i plącze. Ale za to daje efekt bardzo lejącej, delikatnej, błyszczącej siateczki, dopasowującej się do ciała. W sam raz na upały.
Zamieszczam przykładowe szpule:
konesereczka - Pon 18 Mar, 2013 11:39
Twoje prace są genialne,masz talent!
|
|
|