Porady babuni - Warkocz z 4 sznurków
Jolmira - Nie 21 Sie, 2005 10:57 Temat postu: Warkocz z 4 sznurków Mam taką prośbę.........może ktoś z WAs zna sposób jak zrobić warkocz z 4 części? dobrze byłoby gdyby to bylo pokazane w obrazkach nawet?
Kiedyś to umiałam ..... ale nie pamiętam już tego
Pomóżcie proszę
maranta - Nie 21 Sie, 2005 11:44
Spróbowałam się zabawić takim warkoczem.
Kombinowałam na "sznurkach", które miałam akurat pod ręką... a dokładniej na własnej łepetynie i wyszło mi coś takiego.
Jeśli to jest to, czego szukasz, to spróbuję jakoś narysować jak taki warkocz zrobić
Jolmira - Nie 21 Sie, 2005 13:44
chyba ........tak......... to jest to .
masz przepiękne włosy ........ spróbujesz jakoś opisać jak to zrobilaś? wygladało to (uczyłam się tego pamiętam w szkole ) jakby prostokątny (nie za płaski) rowek, tunelik hmm..... nieee, to niezbyt dobre okreśłenie jakiego teraz użyłam...raczej prostokątny kawalek czegoś o bokach (w zalezności z czego zrobiony) tak na 1-2 mm
nie wiem juz czy dobrze to wytłumaczyłam, ale moze ktoś jeszcze w swym życiu kiedyś się z tym spotkał?
maranta - Wto 23 Sie, 2005 09:36
Z tego opisu, przyznam się, że nie bardzo zrozumiałam o co Ci chodzi
Wrzucam kilka fotek.
Na początku warkocz, który ja zrobiłam. A niżej inna plecionka z czterech sznureczków i rysunki jak to zrobić.
Jolmira - Czw 25 Sie, 2005 22:31
Jesteś Aniu nieocenioną mimo moich prób nieudolnych wyjaśnienia o co mi chodzi, poradzilaś sobie z tym Dziękuję bardzo Ci :*
Znalaś to wcześniej?
Pozdrowienia cieplutkie z serca goraco płynące
maranta - Czw 25 Sie, 2005 22:47
Hi hi, lubię zagadki, a przy okazji sama czegoś nowego się nauczyłam
ola1996 - Nie 12 Lis, 2006 09:36
Czy to się nie robi tak jak te żyłki filofun?????
maranta - Nie 12 Lis, 2006 10:42
| ola1996 napisał/a: | | Czy to się nie robi tak jak te żyłki filofun????? |
Tak
ola1996 - Wto 20 Lut, 2007 14:02
Mam jeszcze coś takiego
http://kolorowefilki.blox.pl/html
|
|
|