Podstawy - Program do rysowania okrągłych schematów
ola177 - Pią 29 Wrz, 2006 16:05 Temat postu: Program do rysowania okrągłych schematów
pika15 - Pią 29 Wrz, 2006 18:36
ola177, super program
maranta - Sob 30 Wrz, 2006 10:09
Nasz forumowy kolega- Specjalista spróbował zrobić dla nas spolszczenie tego programu
Wrzucam go w takiej formie w jakiej go otrzymałam
Spec prosi o przetestowanie jak programik działa, o zgłaszanie ewentualnych błędów.
Są w programie jeszcze funkcje nie do końca "rozgryzione", jedną z nich Specjalista nazwał- maranta 44 jeśli ktoś wie co w tym miejscu powinno być i za co ta funkcja w oryginalnym programie odpowiada, to niech podpowie
Specjalisto
---------------------
Ponieważ dwa posty niżej Spec wrzucił nowszą wersję programu, to mój załącznik usuwam
mordka - Sob 30 Wrz, 2006 13:01
No Marantko super ten nasz specjalista.
To ja juz komentuje:
* szkoda ze nie ma opcji drukowania
* i jednej rzeczy mi na pewno brakuje, w tej japonsko chinskiej wersji tzn w oryginale ktory udostepnila tu Ola : bylo cos takiego wopcjach ze mozna bylo klikac ile i czego programik ma wstawic np w danym rzedzie 1 słupek odzielony 3 oczkami łańcuszka i tak robil poza tym dzielil kartke na iles czesci i tam wstawial poszczegolne elementy jak sie napisalo 16 slupkow to on je fajne rowniotko rozmiescil
* poza tym czego mi bardzo bardzo brakuje to tych reliefowych slupkow np podwojnych potrojnych tzn wychodzacych z jednego i tego samego oczka,
* opcji maranta 44 nie rozgryzłam bo w zaden sposob nie moge jej załączyć, nie wiem jak zrobic zeby obok tej opcji byl ptaszek :v, cos mi sie zdaje ze ta opcja to jest ta co programik sam powinien ja rysowac tzn podaje sie w kazdym rzedzie co czego i ile i powinien rysowac, a i jeszcze jedno mozna bylo dodawac sobie samemu jak sie ryzowalo rzedy tzn np okregi po kolejnym namalowanym i wypelnionym rzedzie, generalne to ja jeszcze sprawdze tamta wersje i najwyzej dopisze co jeszcze bo nie ukrywam ze duzo mi tu brakuje a co z ta opcja maranta 44 nadal nie wiem
Qrcze chyba pomylilam programiki bo to co program sam rysuje bylo chyba w innym hihihi ale namieszalam.
Powiem tak generalnie mnie sie podoba taki programik na szybko mozna wyrysowac co trzeba i estetycznie to wyglada, i nic bym w nim nie zmieniala chyba zeby dalo sie zrobic opcje do druku, ale i tak mozna to bez tego zrobic, jak dla mnie moglby taki zostac tylko ciekawosc mnie zzera co to za opcja ta "maranta 44"
Don Emilio - Nie 01 Paź, 2006 11:02 Temat postu: Program nowa wersja. Czołgiem.
Wstawiam kolejną wersję super programu dla maniaków szydełkowania.
Przetłumaczyłem kolejne opcje, poprawiłem błędy które znalazłem i odblokowałem
kilka funkcji dotąd nieaktywnych. Prace nad programem trwają,będą pojawiać się
nowe lepsze wersje.
Jest to najnowsza i najbardziej aktualna wersja tego programu.
kajmy - Sob 06 Sty, 2007 22:36
Witajcie, jestem Waszą obserwatorką i maniaczką robótkową. Znalazłam u Was ten program i próbuje coś wykombinować ale nie bardzo wiem jak to robić.Czy można poprosić o jakieś podpowiedzi?
Pozdrawiam Krystyna
wienia - Wto 06 Lut, 2007 08:29
Też chciałabym poznać jak działa ten program. Wienia
evita - Sob 10 Mar, 2007 09:43
Program z opisem działania niestety po francusku jeszcze go nie wypróbowałam ale jeśli ktoś nim sie posługuje to proszę o opinię
http://www.passion-crochet.com/logiciels2.html
ida - Sob 09 Sie, 2008 11:18
czy ktoś korzystał z programu wstawionego przez Specjalistę? bardzo proszę o wyjaśnienie co i jak się robi bo nie mam zielonego pojęcia jak to działa
psotka26 - Śro 06 Maj, 2009 11:36
Ja tez się dołączam i proszę napisać jak dział ten program
|
|
|