To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - Kłopoty z forum

Dorfi - Sob 30 Wrz, 2006 14:00
Temat postu: Kłopoty z forum
Od dłuższego czasu miałam kłopot z czytaniem forum (i dlatego mnie tu dawno nie było). Mogłam wejść tylko w ostatnio napisanego posta i w nic więcej. Ciagle wyskakiwały mi jakieś błędy. Bałam się przeinstalowania systemu, żebym nie straciła pewnych danych. Ale wreszcie udało mi się zakończyć pewien etap w moim zyciu i te dane przestały mi być potrzebne. Przeinstalowałam system i pierwsza próba wypadła pozytywnie. Mogę czytać posty i poruszać się po forum. Po chwili przypomniało mi się, że zapomniałam zainstalować antywira. Po zainstalowaniu wchodzę na forum i znowu powtórka z rozrywki - wyskakują błędy i nic się nie da przeczytać. Odinstalowałam program, wszystko OK. Zainstalowałam ponownie - znowu nie działa. No to rozstałam się z programem i ściagnęłam sobie z netu jakąś wersję testową. Muszę sie zaopatrzyć w inny program. Ale takiego działania programu antywirusowego nigdy w życiu bym się nie spodziewała, szczególnie, że tani to on nie był.
maranta - Sob 30 Wrz, 2006 16:01

Witaj Dorfi po dłuuuugim czasie Smile
Co to za zwariowany antywirus??? Jaki to program??? Może wystarczy w nim ustawienia jakieś zmienić hmm

Lacrima - Sob 30 Wrz, 2006 16:25

Ja po zainstalowaniu antyvirakida popadłam w depresje wywalał mnie z forum mogłam ejść tylko na 1 strone jak chiałam poszperac to miałam jakies błędy lub granatową strone z cudami płakać mi się chciało przez ponad godzine mój informatyk próbował go oninstalować z laptopa!!!
maranta - Sob 30 Wrz, 2006 17:13

gały gały gały wściekły
Dorfi - Sob 30 Wrz, 2006 20:04

Mój to też AntyvirenKid.
Już nigdy więcej go nie kupię. A drugi powód jest taki, że skanowanie komputera trwa 7 (!!!!) godzin wściekły

Ale z Pandą miałam gorszą historię - padł mi cały system operacyjny. Komputer chodził tyko w trybie awaryjnym. Usunięcie pandy w trybie awaryjnym nic nie dało. Musiałam sformatować dysk.