Poznajmy się - Witam - od dzis jestem z Wami
Maryna - Śro 04 Paź, 2006 17:44 Temat postu: Witam - od dzis jestem z Wami Witam!
Znalazłam forum przypadkiem. Bardzo mi sie podoba.
Jestem ze Śląska, mieszkam w maleńkim miasteczku, na jego skraju. Wokół pola i ogrody.
Już nie pracuję.
Szyłam zawsze, teraz głównie robię patchworki. http://www.patchworkimaryny.republika.pl/
Umiem też haftować. robic na drutach i szydełkować.
Namiętnie zajmuję sie ogromnym ogrodem.
Mam psa i trzy koty.
Chyba będe miała z Wami o czym rozmawiać....
alienor - Śro 04 Paź, 2006 18:19
o rany o rany Maryna ależ masz tam wspaniałości obok siebie
serdecznie Cię witamy w naszym gronie
Maryna - Śro 04 Paź, 2006 18:29
Cieszę sie bardzo, że tak szybko mnie zauważyłaś, Alienor.
Pokazuję swój ogród.
Nie bardzo orientuje sie, czy można wstawiać zdjęcia, przeczytałam apel o ograniczenie załączników, więc podaje link do naszej domowej strony http://republika.pl/reddot/
Głównie zajmuje sie szyciem patchworków, ale pogadać o czym innym też bym chciała ...
maranta - Śro 04 Paź, 2006 18:50
Witaj, Maryna wśród nas
Śliczny ogród, jaka szkoda, że lato się kończy tak szybko...
Cieszę się, że widzę na forum kolejną osobę patchworkującą, temat patchworków aż się prosi o rozruszanie
isabell - Śro 04 Paź, 2006 18:57 Temat postu: Re: Witam - od dzis jestem z Wami a mnie się wydaje Maryna że wcale przypadkiem nie znlazłaś tej strony _ponieważ podawałm link do tego cudownego forum na cinie _nie wiem nie lubię być nie szczera ja się nie cieszę że tu jesteś a powody pozwolę sobie zachować
maranta - Śro 04 Paź, 2006 20:01
| isabell napisał/a: | | ponieważ podawałm link do tego cudownego forum na cinie |
Isabel bardzo się cieszę i dziękuję, że podajesz link do naszego forum
Jeszcze bardziej mi miło, że uważasz je za cudowne, to w dużej mierze zasługa użytkowników
...i chciałabym żeby nadal tu było miło i wszyscy dla siebie przyjaźnie nastawieni, więc PAX dziewczyny, co było to było, grzecznie urazy sobie darować, łapki podać na zgodę... ano migiem
Maryna - Śro 04 Paź, 2006 23:01
Przypadkiem było klikniecie na link podany na cinie 4 stycznia 2006 przez Penię.
Nie wiedziałam absolutnie, że spotkam tutaj Isabell. Jaki ten świat mały ....
Spodobało mi sie forum u Maranty bo mogę na nim spotkac osoby, które interesują sie tym, co ja.
Przyznaję, że głównie chodziło mi o patchwork. Ale i o ogrodzie moge mówić, o kotach, o tematach mi bliskich.
Nie bardzo rozumiem wezwanie do zawierania pokoju z Izą. Czyżby była wrogo do mnie usposobiona? Nic o tym nie wiem.
Nie sądzę, żebyśmy sobie przeszkadzały ...
Anusiaczek - Pią 06 Paź, 2006 10:10
Maryna jak miło Cię tutaj widziec!!!!
Witaj serdecznie!
Maryna - Pią 06 Paź, 2006 10:21
Anusiaczku ! Kochana jesteś. Bardzo mi potrzeba było akceptacji znajomych z innego forum. Mam nadzieje, że tutaj inaczej popatrzę na swoje drutowe robótki i bede miała je komu pokazać ... A Ty przecież znasz sie na tym jak mało kto - może i mnie nauczysz.
renata - Pią 06 Paź, 2006 10:25
Witaj Maryna..fajnie ,ze jestes z nami...Piekne prace..a ogrod bajkowy!!"
gracha - Pią 06 Paź, 2006 12:33
Witaj Maryna, ja też tu jestem. Forum jest super.
Ple Ple - Sob 07 Paź, 2006 13:34
Witaj!
Fajnie Cię poznac!
isabell - Czw 19 Paź, 2006 19:14
| maranta napisał/a: | | isabell napisał/a: | | ponieważ podawałm link do tego cudownego forum na cinie |
Isabel bardzo się cieszę i dziękuję, że podajesz link do naszego forum
Jeszcze bardziej mi miło, że uważasz je za cudowne, to w dużej mierze zasługa użytkowników
...i chciałabym żeby nadal tu było miło i wszyscy dla siebie przyjaźnie nastawieni, więc PAX dziewczyny, co było to było, grzecznie urazy sobie darować, łapki podać na zgodę... ano migiem  |
Masz rację to forum jest za fajne na to ,żeby psuć admosferę - przepraszam za moją obcesową szczerość ale taka już jestem -będę ostrożniejsza
Maryna jak chce wyjśnienia i przypomnienia zaparaszam na priva to odświeżę jej pamięć -ale to jakby chciała - nic na siłę
A takie forum reklamować należy
|
|
|