To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Alicja 11 w krainie serwetek

alicja11 - Pią 20 Paź, 2006 23:28
Temat postu: Alicja 11 w krainie serwetek
Zauroczona Waszymi pracami też chce się pochwalić swoim skromnym dorobkiem szydełkowym.Serwetki,serwety, biezniki tylko to ostatnio mi chodzi po głowie,ale czy to dobrze zobaczcie same.

Mój skromny albumik. http://www.mm.pl/~alicja11/

alicja11 - Śro 03 Sty, 2007 22:57

Taką oto serwetkę wydziergałam w drugi dzień świąt.

alicja11 - Sob 10 Lut, 2007 23:11

A u mnie jeszcze Bożonarodzeniowo.Oto ostatni w tym sezonie anioł,którego zrobiłam jeszcze przed sylwestrem,ale wykończyłam go dopiero teraz.Oczywiście poznacie napewno,że jest to aniol ze wzoru od Ostatka i obiecalam jej go pokazać na forum co czynię.Anioł trzyma różyczke dla Ciebie za ściągi,Ostatku dziękuję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Dorzucam jesze kilka małych ozdóbek.

alicja11 - Nie 18 Lut, 2007 13:29

Moje ozdoby wielkanocne

alicja11 - Pon 19 Lut, 2007 22:36

Serdecznie dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie A to kilka moich ostatnio wykrochmalonych wypocin.

alicja11 - Pią 30 Mar, 2007 22:45
Temat postu: ozdoby wielkanocne
Oto kilka moich ozdob wielkanocnych,które powstały dzieki forum i uprzejmości dziewczyn.Kurczaki zgapione od Grazynki,kurki powstały dzieki pomocy tekili i dyzuru na gg.Może jesze zdązę z koszyczkiem i barankami od Marwalen....ale sie rozmarzylam.Dziewczyny cmoknięcie uklon

alicja11 - Sob 07 Kwi, 2007 00:07
Temat postu: ostatnie ozdoby wielkanocne
Wow zdążyłam przed ostatnim dzwonkiem z tymi ozdobami.Baranki od Marwalen i koszyczek od bjanny.

Nie jestem zbytnio z nich zadowolona ,bo krochmalone w biegu i nieco niedokładnie wściekły

alicja11 - Śro 04 Lip, 2007 14:37

Witam!Pora odświeżyć swój temat oto kilka nowych drobiazgów.

alicja11 - Pią 27 Lip, 2007 23:35

ata30, Grażyna, gabis, adrietta, cmoknięcie dla Was.Oto dwie nowe serwety a właściwie bieżniki,kolejny czeka na krochmalenie

alicja11 - Pon 17 Wrz, 2007 22:43
Temat postu: Moje hafty
Dziewczyny wrzuciłam hafty na fotosik. Oto link
To moja ostatnia serwetka

alicja11 - Wto 16 Paź, 2007 22:26
Temat postu: 2 Festiwal Haftu,Koronki i Rękodzieła w Łodzi
Dziewczyny wrzucam fotki z festiwalu .Miałam przyjemność poznać się tam z Renulkiem i Wienią ,szkoda ltylko,że miałyśmy tak mało czasu dla siebie ,ale i tak było super.
http://alicja11.fotosik.pl/albumy/292172.htm hopla cool

alicja11 - Nie 18 Lis, 2007 23:15

Już jakiś czas temu wrzuciłam na fotosik ,ale nie podałam linków na moją szydełkową biżuterię.Dla tych ,które tego jeszcze nie oglądały

alicja11 - Wto 27 Lis, 2007 00:16
Temat postu: ozdoby świąteczne
Święta za pasem ,więc i u mnie trochę ozdób świątecznych i trochę uzupełniony kosz z owocami

alicja11 - Czw 20 Gru, 2007 22:50
Temat postu: praca konkursowa
Oto moja praca konkursowa ,która dzięki waszym głosom zajęła 4 miejsce ,dziękuję bardzo serdecznie za głosy oddane na moją pracę cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

129/9

alicja11 - Czw 20 Gru, 2007 23:02
Temat postu: zdrada koronek
A teraz pochwalę się pierwszą zrobioną szydełkiem bluzeczkę nie dla siebie niestety.
Zygfrydzie wybacz zdradę koronek nie wiem ,ale zamówienie rzecz święta hopla cmoknięcie

http://www.fotosik.pl/pok...8c928b0db.html][/URL]
http://www.fotosik.pl/pok...25d4438be.html][/URL]
Włóczka Malwa ok.43 dkg ,szydełko stare jak świat nr 02

alicja11 - Wto 25 Gru, 2007 22:57
Temat postu: ostatnie ozdoby świąteczne
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie

A teraz pokażę wam ostatnie w tym roku ozdoby Bożonarodzeniowe

alicja11 - Nie 30 Gru, 2007 21:22

Zrobiłam dla siebie kaszkiet ,już po pierwszym spacerze,jest cieplutki.

Włóczka Puchatka niecałe 20 dag,szydełko nr 5

alicja11 - Sob 02 Lut, 2008 10:33
Temat postu: Ozdoby wielkanocne
Najpierw pokażę kamizelkę i szal skończone jakiś czas temu a następnie kilka pierwszych w tym roku ozdób wielkanocnych.

cmoknięcie cmoknięcie

alicja11 - Sob 02 Lut, 2008 16:39

Oto brakujące foty:

alicja11 - Sob 16 Lut, 2008 12:08
Temat postu: Serwety
Dziękuję wszystkim za uznaniedla moich prac , cmoknięcie kwiatek dla ciebie dla Was love

A teraz pochwalę się nowymi serwetami ,komplet do koszyczka już poszedł do właścicielki,owalne zrobione w przerwie między świętami a sylwestrem i ostatnio zrobiona w kurczaczki w kolorze jasnej żółci.Nici maxi ,piroska i cora

alicja11 - Sob 23 Lut, 2008 00:10
Temat postu: ozdoby wielkanocne
Dziękuję serdecznie za miłe słowa dotyczące moich serwet cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
,są one niezwykle motywujące do dalszej pracy love hopla

Teraz kolej na ozdoby wielkanocne i serducho zrobione na święta Bożego Narodzenia ,ale zapomniane przeze mnie hmm Stadko baranków pilnuje moja sunia zebalek

.

alicja11 - Wto 01 Kwi, 2008 19:50

Pani Mama, dziękuję kwiatek dla ciebie
A teraz najwyższa pora pochwalić się serwetkami do koszyczków ,właścicielki były zadowolone i to mnie cieszy -oby więcej takich hmm ,i ostatnie ozdoby wielkanocne ,które zawieruszyly się wśród poprzednich zdjęć.
,,,,,,,,,,,,,,,,

alicja11 - Pon 07 Kwi, 2008 19:43
Temat postu: Poduchy na 18-stkę
A teraz kolej na moje ostatnie prace zebalek zebalek .Oto Baśka i Kaśka w całej okazałości dla młodych mężczyzn na osiemnaste urodziny-już trafiły w ich ręce ,mam nadzieję,że się spodobały.A tak przy okazji ma może któraś opis takowej podusi na wzór podusi alwisi ,takiej modelowanej ,próbowałam,ale nie wyszła tak zgrabna i spru

łam placzek

alicja11 - Wto 22 Lip, 2008 22:52

Oj długo nic nie wrzucałam choć oczywiście dziergałam w tak zwanym międzyczasie i jako,że nadal nie mogę opanować na pamięć techniki wrzucania prawidłowego fotek to pod bikini nie zmieniłam podpisu z biżuterii na odzież wściekły wściekły przepraszam

alicja11 - Śro 23 Lip, 2008 22:29

Jeszcze raz ślicznie wam dziękuję cmoknięcie cmoknięcie naprawdę kochane jesteście love
A teraz dorzucę topik ,znany już wszystkim ,z kółek -prezentuje go moja chrześnica ,Violetta21, to o niej mówiłam ,że jest podobna do ciebie -oczywiście to moje zdanie.