To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam

Olcia - Pią 02 Wrz, 2005 14:03
Temat postu: Witam
Napisałam swój pierwszy post na frywolitkach jupi , więc postanowiłam, że jeszcze się przedstawię.
Mam na imię Ola, skąd jestem i ile mam lat to widać, dodam jeszcze, że jestem mamą 6 cudownych dzieciaków.
Swoją przygodę z robótkami zaczęłam od drutów, xxx, robiłam też ozdoby z papieru, masy solnej, teraz jestem na etapie szydełka i fascynują mnie frywolitki. Zaliczyłam już krótki kurs. Na nie, narazie nie mam czasu, muszę skończyć inne robótki. Jest tyle pięknych rzeczy do zrobienia, że sama już nie wiem co i jaką techniką robić.
Bardzo mi się tu spodobało i na pewno będę tu często bywać.
Ola.

barbara 1 - Pią 02 Wrz, 2005 14:45

Witaj Olcia na forum,czuj się dobrz,tak jak każda z nas.Koniecznie pokaż zdjęcia swojej gromadki
lucille - Pią 02 Wrz, 2005 15:03

Witaj Olciu zebalek

Oj znam ten ból - tyle pięknych rzeczy, kuszących wzorów a doba tak krótka oczoplas

maranta - Pią 02 Wrz, 2005 15:11

Witamy, Olu cieplutko Smile Cieszę się, że jeszcze jedna miłośniczka robótek i to taka wszechstronna do nas przybyła.
Przyłączam się do prośby Basi o fotki Twoich dzieciaczków i od siebie dorzucam prośbę o pokazanie również Twoich prac. Szczególnie zaciekawiłaś mnie tymi ozdobami z papieru i masy solnej. Jak masz możliwość, to pochwal się nimi uklon

dzina - Pią 02 Wrz, 2005 20:48

jupi Witaj Olciu na świetnym forum :heeej:
Olcia - Sob 03 Wrz, 2005 11:58

Oj, nigdy nie myślałam o tym, żeby pokazywać swoje robótki. hmm
Musiałabym przysiąść trochę i poczytać jak założyc album, albo jak wkleić zdjęcia na forum.
Trochę mi żal bo tyle narobiłam swetreków dla dzieci, wtedy nie miałam jeszcze cyfrówki, dzieciaki powyrastały, a ja sweterki wydałam dalej.
Muszę pomyśleć nad sesją zdjęciową i może uda się coś pokazać.

Ozdoby z papieru robiłam na okna z gazety "Mały artysta", zależnie od pory roku czy świąt. Z masy solnej z dziećmi robiliśmy ozdoby choinkowe, z tego to już nic nie zostało. nie wiem

Anna B. - Sob 03 Wrz, 2005 12:13

Olciu, no to my już sobie pogadałyśmy troszeczkę. Mr. Green
Zdjęcia gromadki koniecznie!
A skoro dzieci juz powyrastały, to na pewno pomogą mamie zrobić sesję zdjęciowo -robótkową. Mr. Green Zatem nie wymiguj się, tylko bierz do fotografowania.

mcm2 - Nie 04 Wrz, 2005 08:58

Olcia witam :wesolek: co do czsu to każda ma ten sam problem czemu doba ma tylko 24h tak jeszcze 2-3 godz więcej hmmm ,rób zdjęcia ipokarz chętnie obejrzymy
Halkuk - Nie 04 Wrz, 2005 10:20

Witaj . To FORUM jest wspaniałe - napewno będzie Ci tu dobrze zebalek
Violetta21 - Nie 04 Wrz, 2005 13:54

Witaj Olcia wśród zakręconych dziergaczek Razz