Pogaduchy - Będzie mi was brakować
Pani Mama - Pon 20 Lis, 2006 10:06 Temat postu: Będzie mi was brakować kochane dziewczyny musze was opuscic na jakis miesiąc poniewaz jade z corką na operacje i tyle mniej wiecej mnie nie bedzie więc swięta spędzimy w Zakopanem napewno wydziergacie przez ten czas wiele slicznośći ,moze uda mi sie gdzieś do kafejki internetowej zajrzeć chociaż to wszystko zależy czy mi czs pozwoli będzie mi brakowało kawki z wami ,ale szydełko zabieram wyjeżdżam 27 listopada i naprawde bedę tęsknic za wami
Ela - Pon 20 Lis, 2006 10:16
Trzymaj się Aniu. My też będziemy za Tobą tęsknić. Tylko wydziergaj coś ładnego przez ten czas.
Pozdrawiam
Ela
pika15 - Pon 20 Lis, 2006 10:20
Aniu nawet nie wiesz jak mi będzie Ciebie brakowało , w każdy dzień pijemy kawuche i rozmawiamy
Trzymam kciuki , wszystko będzie dobrze w dzisiejszych czasach dobrych specjalistów nie brakuje
I szukaj kafejki
Lacrima - Pon 20 Lis, 2006 10:25
Niech dobre anioły będą z wami
alienor - Pon 20 Lis, 2006 12:24
Trzymam za Was kciuki , z całą moją rodziną życzymy córuni szybkiego powrotu do zdrowia.
maranta - Pon 20 Lis, 2006 12:51
Anulka, trzymaj się, a dla córci życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, dużo wytrwałości na okres leczenia
Wszystko będzie dobrze, musi być!!!
Będziemy czekać na Twój powrót i na dobre wieści
Violetta21 - Pon 20 Lis, 2006 13:34 Temat postu: Będzie mi was brakować Będziemy trzymać kciuki za córcię Głowa do góry wszystko bedzie ok
Ania i wracaj do nas szybko
elka65 - Pon 20 Lis, 2006 14:56 Temat postu: Re: Będzie mi was brakować
| Violetta21 napisał/a: | Będziemy trzymać kciuki za córcię Głowa do góry wszystko bedzie ok
Ania i wracaj do nas szybko  | i ja trzymam kciuki bardzo mocno
Pani Mama - Pon 20 Lis, 2006 15:08
no nie az mi łzy w oczach staneły jak widze ze jednak jesteście ze mna dziękuję na was zawsze można liczyć skoro tyle jej rzyczycie zdrowia to musi byc dobrze :cmokcmok:jak bede miec możliwość żeby dorwać internet to wpadne na kawusie
Pika mnie tez bedzie smutno rano kawusie pic samej
ewcia - Pon 20 Lis, 2006 16:47
trzymaj się i szybko wracaj
sylwia12 - Pon 20 Lis, 2006 17:09
Pani mamo trzymaj się i pamiętaj,że jestesmy z tobą.
Ple Ple - Pon 20 Lis, 2006 17:41
Wierzę, że wszystko będzie dobrze i wkrótce się tu pojawisz;)
Halkuk - Pon 20 Lis, 2006 19:42
Aniu trzymam kciuki ! Życzę duzo zdrówka Twojej Córci !
Madzia - Pon 20 Lis, 2006 19:49
Aniu życzę dużo siły i wytrwałości, trzymajcie się obie mocno!!!!!!!!! Uściski dla córeczki
Mao - Pon 20 Lis, 2006 23:58
Ania czas szybko leci będziemy tu czekać i tęsknić za tobą najważniejsze zdrowie którego DUUUŻO życzę wpadaj na kawusię jak tylko będziesz miała możliwość. Jesteśmy z wami myślami
moslamawe - Wto 21 Lis, 2006 07:24
Pani Mama, życzę dużo zdrowka dla córci .udanej operacjia Tobie dużo cierpiwości i siły wiem co znaczy operacja dziecka bo sama mam córkę po operacji serca .Trzymaj się i wracajcie szybko całe i zdrowe do domu
monika80 - Wto 21 Lis, 2006 08:09
Córa wyzdrowieje i bedzie dobrze bo musi być co to to nie.
Trzymajcie sie cieplutko.
kuela - Wto 21 Lis, 2006 10:03
Będę tęsknić
Trzymam kciuki za córkę.
Ty też trochę odpocznij od kompa i szydełka!!!
pozdr ela
Pani Mama - Wto 21 Lis, 2006 21:42
dzięki jeszcze raz dzięki powiem wn że strasznie się tego wszystkiego boje ale to chyba normalna reakcja ale wiem ze duzo osób jest ze mną i wy tez a to naprawde duzo dla mnie jak bede mieć dostęp do neta to zaraz dam znac
ciesze sie ze można tutaj sie podzielić smutkami i radościami
beniaka - Wto 21 Lis, 2006 22:09
Pani Mamo, sama wiem co to znaczy mieć dziecko w szpitalu, dlatego przede wszystkim Tobie życzę nieskończonych ilości pogody ducha, córeczce szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiście odwiedzin w naszym forum
agniechak - Śro 22 Lis, 2006 10:32
Pani Mamo! Najwazniejsze to być dobrej myśłi - przecież wszystko będzie ok W Zakopanem są świetni fachowcy - coś o tym wiem. Atmosfera też jest dobra - z pewnością nie będziecie się czuć tam źle, bo będą obok zyczliwi ludzie. My też bedziemy z Wami.
Teraz życzę Ci dużo siły i pogody, a córci rychłego powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki! Czekam na Twój powrót na forum Czas szybko leci - zobaczysz!
alwisia - Sob 25 Lis, 2006 04:08
Aniu trzymam kciuki.Czekamm na twój powrót po szczęśliwym zakończeniu.
Krakowianka - Sob 25 Lis, 2006 13:39
P.Mamo jesteśmy z Tobą ,będzie dobrze trzymajcie się !!!
czekamy!!!
psotka26 - Nie 26 Lis, 2006 18:05
Pani Mamo trzymajcie się i wracajce do nas jak naj szybciej donas
|
|
|