Galerie prac użytkowników forum - alienor- moje prace
alienor - Sob 25 Lis, 2006 20:21 Temat postu: alienor- moje prace chciałabym pochwalić się moimi pracami. Jakość zdjęć niezbyt dobra , ale fotograf ze mnie nie będzie Moja ostatnia zakończona praca to VS z której jestem dumna ja jako wykonawca , córka jako właścicielka .Poszło około 500g camilli , zabrakło na ostatnie okrążenie ale i tak jest długa ,więc tak zostanie
alienor - Sob 25 Lis, 2006 20:33
Wcześniej powstały anansy odgapione od Barbary1 .500 g azalii rozmiar 46-48 bo ja duża jestem
golfik dla córki
i kilka gwiazdek przy których zostaly takie bezsensowne sznureczki ale je utnę i użyję żyłki do powieszenia . Mam jeszcze kika innych prac ale modelka już śpi więc pochwalę się innym razem.
alienor - Wto 28 Lis, 2006 19:38
Maranta ,Dziunia, Magdalena, Barbara ,Violetta i Hala dziękuję Wam serdecznie i wrzucam na szybko kolejną pracę, tym razem sweterk mojej Michasi. model zobaczyłam kiedyś w necie na małym chłopczyku i tak bardzo mi się spodobał , że popełniłam taki sam .
alienor - Pon 12 Maj, 2008 08:44
Podziwiam i podziwiam wasze cudowne prace i nic nie pokazuję . Otóż ,nie dlatego , ze ni chce , ale z powodów sprzętowych , Wszystko jest już ok , komp nie dostaje zadyszki , dziecko już wie , ze aparatu nie kapie sie przed spaniem . A zatem na pierwszy ogień 2 moje ulubione sweterki i bluzeczka z małych ananasków , mam sporo rzeczy dla malutkiej , ale muszę ją obfotografować , lubi , ale nie lubi sie przebierać
alienor - Pon 12 Maj, 2008 08:51
Ciuszki mojej starszej córki
alienor - Nie 08 Cze, 2008 20:02
bardzo serdecznie dziekuje za tyle cieplychslowi chwale sie ostatnio zrobionymi serwetkami
pierwsza bez schematu , zrobiona tak sobie , byle sie nitka po palcu sunęła
druga to ananaski dla mamy , kiedyś zaczęłam jej tak serię i co jakiś czas coś dorzucam
i trzecia to serwetka Madzi , bardzo mi sie podobała i mam własną , oczywiście tez jedzie do mamy
alienor - Śro 11 Cze, 2008 13:12
Bożena 2000,hada131, Barbara1,Bernadka,Gabis,Jola373,,Violetta21,Malgoska ,Zosia32,Halkuk,Jarka,Bjanna,Madzia ,Misia 0808,Bean,Grażyna bardzo , bardzo serdecznie dziękuję , ze rzuciłyście okiem na moje serwetki i zawszystkie ciepłe slowa jakie tu padły.
W akcji sprzątania znalazłam w szafie takie coś , trochę podpięłam szpilkami , bo pupa manekina szczuplejsza , a trochę dlatego , ze po praniu , które zamiast odswierzyc pomięło kwiatki , a rozprasowanie tego , syzyfowa praca.
To są majciochy , które zrobiłam na zimowych feriach . Moja koleżanka z pracy nabyła takowe, oryginalne koniakowskie a ja je natychmiast spiraciłam . Oryginały z miękkiej bawełny , moje z nici serwetkowych , nie pamiętam jakich . Produkt śliczny - niepraktyczny , świetny na prezent- żart , ale chodzić w tym się chyba nie da, . Acha moja wersja nie jest wiązana na sznureczki , tylko obleciana w kolo dodatkowym rzędem półsłupków
.
alienor - Czw 12 Cze, 2008 18:04
Jarka , Violetta , Bjanna,Fruzia ,mala100gosia,Zosia3, Jola 373Gusia i Bean stokrotne dzięki
Teraz chce Wam pokazać wczoraj ukończona czerwona dla mojej córki i druga pociecha, zauważona jak zgrywalam zdjecie z aparatu , tzn. zauwazylam , ze jest na spacerze w maminym rękodziele .
Czerwona z Mony 20 dag na rozmiar36, zielona 10 dag Cotolin golden ,wykończona na biało,bo zabrakło nici
alienor - Pią 04 Lip, 2008 19:45
mariola65 elka j.gabis,Beata61 ata30 dziękuję za wasze ciepłe słowa
i wklejam nowości
Zielone anansy to prezent dla kolezanki , ktora czasami robi
mi zakupy na Florianskiej,szczegolnie jak mi czegoś zabraknie
Paski to moja tunika rozm 48 z perle 8 ,na fotce jest cos jakby skaza, musze toto rozprasowac i wtedy nie widac . Skaza to efekt tego , jak ktos sobie wymyśli {ja}przedluzanie gotowego wyrobu i sukienka Ani zerżnięta zywcem od Dorotkii i Krówki , prawdopodobnie powstanie taka jeszcze w wersji miniaturowej dla tej modelki , ktora nieśmialo prezenuje nowiutkie bikini , mam nadzieję, ze nie pojdzie w nim spac , bo zdjąc narazie nie pozwoli
alienor - Śro 15 Maj, 2013 20:29
Witam po długiej nieobecności.Przez jakiś czas zniknęłam z netu z powodu roboczo-życiowych zmian .Długo nic nie robiłam . Za to teraz posiadłam nową umiejętność
Pierwsze prace
.
Jeszcze nieudolne ,ale ćwiczę . Kolczyk w kształcie rombu ma parę ,ale akurat jak chciałam zrobić fotkę schował się.Wzory z netu i z forum.Fotki niestety z telefonu.
jokul - Śro 15 Maj, 2013 21:30
Dobrze, że wróciłaś do robótkowania i zechciałaś podzielić się z nami zdjęciami swoich prac. Fajna biżuteria, a sukienki ekstra klasa
Krakowianka - Śro 15 Maj, 2013 21:52
miło Cię znów "widzieć" .a biżuteria super!!!!
Pysiatom - Czw 16 Maj, 2013 11:02
Piękna biżuteria frywolitkowa.
Jaremka - Czw 16 Maj, 2013 12:54
piękna biżuteria bardzo bym się chciała nauczyć frywolitkować...
izetta - Czw 16 Maj, 2013 12:59
alienor, fantastyczne rzeczy, czy można wyprosić u ciebie wzór i schemat tej sukienki z "pająkiem" na plecach? jest przecudowna
alienor - Czw 16 Maj, 2013 14:16
Cudowna i wisi sobie w szafie. Corka dla której zrobiłam nie chodzi a dać komuś tez nie chce.
http://www.fotosik.pl/pok...52f7f620c6.html
Sukienka jest zrobiona z tego schematu na top , tylko zamiast ananasowych ramiączek jest kółeczko plastikowe i paseczki do kółeczka na plecach.
Jak powiększysz fotkę sukienki to na samym przodzie widać jak są dodane ananasy na rozszerzenie sukienki a dol jest wykończony bodajże jak spódnica victoria secret z działu dziergamy online.O ile pamietam to takie sukienki byly 3 na forum , jako pierwsza zrobiła dziewczyna z Wrocławia w niku było coś z Dorotą ,ale jak zajrzałam w spis użytkowników to tam jest kilka stron Dorot i poddałam się .lepszy schemat jest w tym linku z fotka trzeba klikać w prawo i wyskoczy
izetta - Czw 16 Maj, 2013 14:25
alienor, alienor, dziękuje. Szkoda, że córka nie chce oddać nikomu, bo bardzo bym się podmawiała o nią
Elżbieta P. - Czw 16 Maj, 2013 19:25
miło, że wróciłaś
SoWa - Pią 17 Maj, 2013 19:37
świetne, pięknie prace
|
|
|