To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Moja 1 rocznica

Halkuk - Nie 11 Wrz, 2005 19:17
Temat postu: Moja 1 rocznica
Witam - w końcu moja kolej na przedstawienie się . Jestem Halina , wiek - widoczny Wink, mam męża i dwóch synów (18 i 19 lat) i dokładnie od roku szydełkuję :wesolek:
Zaczęło się od sweterka , a skończyło na serwetkach . Serwetkami zajęłam się w lutym , zaczęłam kupować gazetki i tworzyć cudeńka tam pokazane . Na ogół to mąż wybiera z gazetki to co mam zrobić (tzn - pokazuję mu kilka wzorów a on wybiera ten jeden - właściwy) . Bardzo mu się spodobało moje nowe zajęcie Smile i serwetki - bo jest w nich jego wkład - przecież je wybierał zebalek Bywało , że coś mi nie wychodziło , wściekałam się , prułam a nawet chciałam zmienić wzór - mąż wtedy mówił "dasz radę" i tak było .
Mój dorobek oprócz serwetek , to jeszcze sweterki , torebka i topy , czapka i ogromny szal
oraz stringi dla chrześniaczek .
Pozdrawiam wszystkich - Halina.

maranta - Nie 11 Wrz, 2005 19:57

Gratuluję takiej sympatycznej rocznicy Very Happy
Cieszę się, że możemy Cię teraz bliżej poznać. Pozdrowienia dla męża, który ma swój udział w Twojej rocznicy Wink

Violetta21 - Nie 11 Wrz, 2005 23:19

Miło Halinka że jesteś z nami na forum Laughing zebalek Męża podziwiać za współudział Laughing mój tylko kiwa głową i jak zobaczył schematy to powiedział że mam anielską cierpliwość zebalek ale robótki mu się podobaja więc nie jest źle Laughing
Anna B. - Pon 12 Wrz, 2005 00:39

Halinko, to Ty masz prawdziwy skarb obok siebie! Przekaż swojemu mężowi robótkowe pozdrowienia! :wesolek:
Halkuk - Pon 12 Wrz, 2005 08:23

Dziękuję bardzo - mąż cały w skowronkach :wesolek:
Z tymi robótkami to u mnie było tak - całe życie mama coś tam robiła , najpierw na szydełku a potem już tylko na drutach - więc jakoś nigdy nie czułam potrzeby robić sama . Rok temu ( w sierpniu) przeszła poważną operację no i trzeba było być przy niej , bo nie mogła się ruszać . We wrześniu siedziąc u niej łapnęłam jakieś szydełko i wełnę i zaczęłam próbować . Mama przy tym się ożywiła , sama zaczęła znowu robótkować i jakoś do zdrowia wracać . A ja od tamtej pory szydełkuję i żałuję że wcześniej nie zaczęłam hmm . Ale lepiej późno niż wogóle Exclamation
Mój dysk zapełnił się wzorkami , schematami i modelami , które chciałabym zrobić , ale pewnie życia mi na to braknie , bo wciąż coś nowego mi się podoba Wink. Mąż powiada że gdybym tyle przy kompie nie siedziała , to miałabym o wiele więcej zrobione . No ale bez tego się nie da Exclamation Tu zawsze można o coś się zapytać , podpatrzeć czy choćby tylko pogadać - a to jest naprawdę dużo Exclamation
Dzięki Maranta za takie wspaniałe forum i za to że jest tu tyle wspaniałych i miłych ludzi , zawsze chętnych do pomocy .
Pozdrawiam Was serdecznie Halina.

Anonymous - Pon 12 Wrz, 2005 10:09

witam serdcznie moze sie pochwalisz co jusz zrobiłac gały
dzina - Pon 12 Wrz, 2005 16:24

oklaski gratuluje :olowek: roczku Exclamation
Halkuk - Wto 13 Wrz, 2005 08:24

Jak tylko będzie możliwość zrobienia zdjęć to oczywiście zrobię i się pochwalę :wesolek:
Anonymous - Pią 16 Wrz, 2005 10:40

Jak zrobisz zdjecie to staw je do album