To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace ilonek-71

ilonek-71 - Śro 24 Sty, 2007 20:44
Temat postu: Prace ilonek-71
To tylko kilka z rzeczy, których jeszcze nie sprzedałam, a zrobiłam w ostatnich 2 tygodniach.....

Były jeszcze:
2 inne komplety, 2 czapki,komplet na drutach(szal i opaska). Żałuję, iz nie mam aparatu-te zdjęcia zrobił przemiły Mariusz w pracy.

maranta - Czw 25 Sty, 2007 08:58

Śliczne prace brawo brawo brawo
ilonek-71 - Czw 25 Sty, 2007 19:48

Dziękuję za te pochwały-aż chce się robić dalej, ale teraz to kiepsko z czasem..... Sad, bo wróciłam do pracy.Nie, bym sie nie cieszyła, bo cieszę się bardzo, ale od kilku dni jest tylko praca, praca, praca....żadnych robótek....Prace powstały w czasie, gdy oczekiwałam na powtórne zatrudnienie i śmieję się (teraz),że to ,,depresyjne"prace, bo faktycznie załamałam się i tylko szydełko trzymało mnie przy życiu(no, prawie).Robiłam hurtowo, a po powrocie do pracy większość tego sprzedałam, bo moje dziewczyny cenią sobie robótki ręczne...dzięki Bogu!!!
Wracając na ziemię:VS to kocurek, cos około 3 motków(wydajny jest); ma aż 500 metrów , szydło? nawet nie wiem,jakieś powyżej 3,5 pewnie-jest bardzo stare....

ilonek-71 - Pią 02 Mar, 2007 12:18

Witam! Dziś pokazuję 2 nowe serwety

Ponieważ obie robiłam na zamówienie, proszę o pomoc w wycenie(zawsze mam ten problem!).Obie maja wymiar:50 na 35 cm.

ilonek-71 - Sob 03 Mar, 2007 09:59

Dziś pochwalę się nowym sweterkiem(co by nie było,ze ja tylko na szydełku:-) )

Przepraszam tylko za jakość tych zdjęć-nie posiadam cyfrówki, a z usług Mariusza nie mogłam skorzystać, bobym go zaraziła grypą a tego chciałam uniknąć. Wielkie ukłony dla Anusiaczka za pomoc uklon

ilonek-71 - Nie 25 Mar, 2007 10:34

Dziś spodnie,skończone wczoraj w nocy-dziś są juz w Szkocji

Nitka Hamera, szydełko 1,5.....cieszę się,że skończyłam...

ilonek-71 - Wto 27 Mar, 2007 17:56

Dziękuję jeszcze raz za pochwały cmoknięcie Wyszły 4 motki Hamery-i nie są to elementy, tylko wzór z białego topu, bardzo tu popularnego-a tego nie widać, bo zdjęcia robione nocą, kamerką internetową.W każdym bądź razie są bardzo sexowne,znajoma uszyła do nich krótkie atłasowe szorty pod spód i tak oto koleżanka pojechała do męża za granicę....
ilonek-71 - Wto 31 Lip, 2007 22:44

Odkurzam wątek, by nie było,że ja nic nie robię.Obecnie: robię i pruję dopasowując , a zainspirowała mnie Zdzisia

ilonek-71 - Czw 23 Sie, 2007 09:30

Szydełeczko, na tę długość to ja za stara juz jestem i tyle!
Skończyłam ją jadąc na urlop do Krakowa-więc albo Krakowianka, albo bluzka pociągowa

Popowrocie z urlopu wydłubałam jeszcze taką, co to ją wszyscy już mają:

Brak jej jeszcze guziczków-widać jak krzywo stanęłam.
Teraz robię kamizelkę z czarnej wełny. Dół na drutach, a góra na szydełku. Pokażę jak skończę(mam nadzieję,że do końca urlopu mi się uda, hi,hi,hi...)

maranta - Czw 23 Sie, 2007 13:44

Obie piękne, jednak czarna mnie rzuciła na kolana uklon uklon uklon
Widziałam ten sweterek w tylu różnych kolorach, czerń najbardziej przypadła mi do gustu cool cool cool

ilonek-71 - Pią 24 Sie, 2007 20:38

Dziewczyny-dziękuję!!!
Znów się chwalę-nie czekam do jutra!!!
Wiola, poznajesz????

I myślę, co by tu zacząć.... hmm

ilonek-71 - Pią 24 Sie, 2007 20:53

Basiu:
25 dkg;włóczka "woolmix" -50% wełna Merino,50% Aakryl
Super mięciutka włóczka...
Robi się szybciutko....
Dół na drutach, góra szydełkowa....

Bernadka - Wto 28 Sie, 2007 09:30

bardzo fajna kamizelka brawo brawo brawo
ilonek-71 - Śro 29 Sie, 2007 09:30

Dziękuję bardzo!Jesteście kochane! uklon uklon uklon
Dziś wklejam mój najnowszy sweterek, skończony w nocy....Jest do zszycia i wykończenia, ale to po południu dopiero.

Kolor przekłamany-może jak zrobię zdjęcia sweterka na sobie i w świetle dziennym to będzie lepiej widać-cóż, uczę się robic zdjęcia Smile

ilonek-71 - Śro 05 Wrz, 2007 21:19

Wymęczyłam! Nawet byłam dziś w nim w pracy...a po pracy dorwałam synka i poprosiłam ładnie o zdjęcia zebalek

Nakupiłam też nowych niteczek(ha, mam MOZARTA! i dwie inne) i zupełny brak czasu....
Wracam do domu padnięta.
Pozdrawiam serdecznie, teraz bardziej będę podglądać niż się chwalić papa

ps. Koleżanki nauczucielki-terapeutki tak mi zazdrościły, bo od 3 dni przychodzę do pracy w nowych bluzeczkach, ha,ha,ha...

maranta - Czw 06 Wrz, 2007 20:42

Piękny sweterek brawo brawo brawo
mariola65 - Śro 26 Mar, 2008 08:35

ilonek super prace uklon uklon uklon
gracha - Śro 26 Mar, 2008 11:02

Wszystko jest zachwycające. A można dostać jakiś schemacik "pociągowej"?
kabyr - Śro 26 Mar, 2008 12:20

Sweterek bardzo elegancki cool
jola373 - Sob 29 Mar, 2008 19:45

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Piękny sweterek brawo brawo brawo
monika_b - Sob 29 Mar, 2008 19:55

Świetny fason brawo
ilonek-71 - Pią 26 Wrz, 2008 21:06
Temat postu: Odkopałam!!!
Oj, ciężko było znaleść.........ale udało się, więc wklejam zdjęcia robótek, którymi chwaliłam się gdzieś w innych wątkach. Dziś robótki na mnie- synuś się zlitował wesoło mi
jola373 - Pią 26 Wrz, 2008 21:10

ilonek-71, gdzie? Nic nie widzę nie wiem
ilonek-71 - Pią 26 Wrz, 2008 21:14

i jeszcze jasny płaszczyk- przetestowany, bardzo ciepły!

ilonek-71 - Pią 26 Wrz, 2008 21:21

Fotosik szalejjjjjjjjjjje.........
Teraz to, co w robocie: