Podstawy - frywolitki
Natalia - Pon 05 Lut, 2007 16:24 Temat postu: frywolitki Wtam Serdecznie
Bardzo sie ciesze ,ze trafilam na to forum ,czegos takiego szukalam od dawna.
Moja pasja sa robotki reczne ,duzo robie na drutach i szydelku , ostatnio chcialam sie nauczyc frywolitek mysle , ze przy Waszej pomocy mi sie to uda
pozdrawiam wszystkich forumowiczow
avenitta - Pon 05 Lut, 2007 17:13
Witaju
asia12 - Wto 06 Lut, 2007 06:37
Witaj
jeżeli chcesz się nauczyć frywolitek to bardzo dobrze trawiłaś - bo ja dzieki temu forum je umie - naprawdę z dnia na dzień wychodzą coraz ładniejsze
Natalia - Śro 07 Lut, 2007 00:26
czesc ponownie
ciesze sie , ze tu trafilam widze , ze mieszkamy niedaleko siebie w zwiazku z tym mam pytanie a wlasciwie prosbe czy moglabym liczyc na jakas pomoc przy tych frywolitkach jakos sobie nie radze pomimo , ze bardzo duzo robie na drutach i na szydelku to mi cos kiepsko idzie mieszkam w Rudzie wiec do Chorzowa mam niedaleko asiuuuu moze jakas kawusia w knajpce ???? moze moglabys mi pokazc podstawy??? bylabym bardzo wdzieczna ))
chetnie podziele sie wzorami innych moich robotek / druty , szydelko/
pozdrawiam
asia12 - Śro 07 Lut, 2007 07:15
Witaj
chętnie bym Ci pomogła, tylko jest mały problem - choć chyba duży, bo ja w Chorzowie jestem tylko na weekendy i to nie wszystkie, gdyż ze względu na prace musiałam się przemieś pod Częstochowę, dlatego też jest w jakiś sposób ograniczona, aczkolwiek myślę że dało by się coś wykombinować, przy czym tak jak pisałam w grę wchodzi tylko piątek i to też nie każdy, ale myślę ze cos wymyślimy
moslamawe - Śro 07 Lut, 2007 07:36
Natalia, ja jestem z Będzina możemy sie umówić gdzieś w pobliżu lub zapraszam do siebie postaram sie pokazać Ci jak sie robi frywolitki
Natalia - Śro 07 Lut, 2007 08:46
Moniczko jestes cudowna bardzo sie ciesze
:cmok
Rozumie Asiu mam nadzieje ze przy pomocy Moniki zlapie te brakujace "supelki" dziekuje a spotkac mozem sie i tak jesli bedziesz miala kiedys czas i chec )
pozdrawiam
moslamawe - Śro 07 Lut, 2007 11:49
no to super pisz do mnie na maila
Natalia - Śro 07 Lut, 2007 15:04
<----------dla Was , dobrze ze tu trafilam
Natalia - Sob 17 Lut, 2007 20:43
: :calusek:
Moniczko bardzo dziekuje za dzisiejsze spotkanie , ze zechcialas mi poswiecic czas , narazie dalej sie mecze z tymi nitkami ciagle pociagam nie tę nitkę co za oslica ze mnie ,jest prawie 21 a ja dalej w polu
moslamawe - Nie 18 Lut, 2007 11:18
Nie ma za co Cwicz pilnie najlepiej na nitkach z dwóch kolorów wtedy będziesz widzieć gdzie ma być supełek a gdyby co to wiesz gdzie mnie znaleźć
Natalia - Nie 18 Lut, 2007 21:07
cwicze , cwicze i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze jestem oslicaa!!
nie rozumie dlaczego ja tego nie moge pojac hahaha , ale jestem na dobrej drodze bo wiem gdzie robie blad , za sztywno trzymam lewa reke i palce
szydelko i druty mam opanowane do perfekcji a to ..............
ale sie nie poddam, jutro ide do szpitala wiec bedzie duzo czasu jak wroce mysle ze bede sie mogla pochwalic --------- wreszcie to pojelam !
pozdrawiam
moslamawe - Wto 20 Lut, 2007 08:43
ćwicz ,ćwicz napewno sie uda
wracaj szybciutko do domu zdrowa
Natalia - Sob 24 Lut, 2007 17:31
Witam serdecznie
Moniczko udalo sie !!!!!!!!!!!!! juz zalapalam
jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc , sama nie dalabym rady
pozdrawiam ))
moslamawe - Sob 24 Lut, 2007 18:18
Natalia, super bardzo się cieszę
Natalia - Sob 24 Lut, 2007 20:21
to ja sie ciesze i jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za pomoc
w szpitalu mialam duzo czasu i udalo sie
moslamawe - Nie 25 Lut, 2007 08:15
Ciesze się że już jesteś w domku mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko ok
teraz rób i pokazuj nam
Natalia - Nie 25 Lut, 2007 10:13
Czuje sie juz znacznie lepiej , mysle ze dzis dodam kilka swoich prac na drutach ,szydelku i moze jakies pierwsze frywolitki
pozdrawiam
woj - Nie 25 Lut, 2007 13:30
Jakie piękne te frywolitki, tak przeglądam co jakiś czas to forum, i coraz więcej chciałabym zrobić, a tu niestety jestem raczkująca i wiem, że nie wszystko naraz da się robić, a szkoda. Coś pięknego jestem zachwycona, pięknie wyglądają w tym koszyku.
|
|
|