To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Podstawy - frywolitki

Natalia - Pon 05 Lut, 2007 16:24
Temat postu: frywolitki
Wtam Serdecznie

Bardzo sie ciesze ,ze trafilam na to forum ,czegos takiego szukalam od dawna.
Moja pasja sa robotki reczne ,duzo robie na drutach i szydelku , ostatnio chcialam sie nauczyc frywolitek mysle , ze przy Waszej pomocy mi sie to uda

pozdrawiam wszystkich forumowiczow

avenitta - Pon 05 Lut, 2007 17:13

Witaju kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
asia12 - Wto 06 Lut, 2007 06:37

Witaj cmoknięcie

jeżeli chcesz się nauczyć frywolitek to bardzo dobrze trawiłaś - bo ja dzieki temu forum je umie - naprawdę z dnia na dzień wychodzą coraz ładniejsze wesoło mi

Natalia - Śro 07 Lut, 2007 00:26

czesc ponownie Smile

ciesze sie , ze tu trafilam widze , ze mieszkamy niedaleko siebie w zwiazku z tym mam pytanie a wlasciwie prosbe czy moglabym liczyc na jakas pomoc przy tych frywolitkach jakos sobie nie radze pomimo , ze bardzo duzo robie na drutach i na szydelku to mi cos kiepsko idzie mieszkam w Rudzie wiec do Chorzowa mam niedaleko asiuuuu moze jakas kawusia w knajpce ???? moze moglabys mi pokazc podstawy??? bylabym bardzo wdzieczna Smile))
chetnie podziele sie wzorami innych moich robotek / druty , szydelko/

pozdrawiam

asia12 - Śro 07 Lut, 2007 07:15

Witaj cmoknięcie

chętnie bym Ci pomogła, tylko jest mały problem - choć chyba duży, bo ja w Chorzowie jestem tylko na weekendy i to nie wszystkie, gdyż ze względu na prace musiałam się przemieś pod Częstochowę, dlatego też jest w jakiś sposób ograniczona, aczkolwiek myślę że dało by się coś wykombinować, przy czym tak jak pisałam w grę wchodzi tylko piątek i to też nie każdy, ale myślę ze cos wymyślimy wesoło mi

moslamawe - Śro 07 Lut, 2007 07:36

Natalia, ja jestem z Będzina możemy sie umówić gdzieś w pobliżu lub zapraszam do siebie postaram sie pokazać Ci jak sie robi frywolitki
Natalia - Śro 07 Lut, 2007 08:46

Moniczko jestes cudowna bardzo sie ciesze
:cmok

Rozumie Asiu mam nadzieje ze przy pomocy Moniki zlapie te brakujace "supelki" dziekuje a spotkac mozem sie i tak jesli bedziesz miala kiedys czas i chec Smile)
pozdrawiam

moslamawe - Śro 07 Lut, 2007 11:49

no to super cool pisz do mnie na maila
Natalia - Śro 07 Lut, 2007 15:04

cmoknięcie <----------dla Was , dobrze ze tu trafilam
Natalia - Sob 17 Lut, 2007 20:43

: :calusek:

Moniczko bardzo dziekuje za dzisiejsze spotkanie , ze zechcialas mi poswiecic czas , narazie dalej sie mecze z tymi nitkami ciagle pociagam nie tę nitkę Sad co za oslica ze mnie ,jest prawie 21 a ja dalej w polu

moslamawe - Nie 18 Lut, 2007 11:18

Nie ma za co cmoknięcie Cwicz pilnie najlepiej na nitkach z dwóch kolorów wtedy będziesz widzieć gdzie ma być supełek a gdyby co to wiesz gdzie mnie znaleźć bye
Natalia - Nie 18 Lut, 2007 21:07

wesoło mi
cwicze , cwicze i coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze jestem oslicaa!! placzek

nie rozumie dlaczego ja tego nie moge pojac hahaha , ale jestem na dobrej drodze bo wiem gdzie robie blad , za sztywno trzymam lewa reke i palce
szydelko i druty mam opanowane do perfekcji a to ..............
ale sie nie poddam, jutro ide do szpitala wiec bedzie duzo czasu jak wroce mysle ze bede sie mogla pochwalic --------- wreszcie to pojelam !

cmoknięcie pozdrawiam

moslamawe - Wto 20 Lut, 2007 08:43

ćwicz ,ćwicz napewno sie uda
wracaj szybciutko do domu zdrowa cmoknięcie

Natalia - Sob 24 Lut, 2007 17:31

cmoknięcie hopla

Witam serdecznie

Moniczko udalo sie !!!!!!!!!!!!! juz zalapalam hurrraaa

jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc , sama nie dalabym rady

pozdrawiam Smile))

moslamawe - Sob 24 Lut, 2007 18:18

Natalia, super bardzo się cieszę cmoknięcie
Natalia - Sob 24 Lut, 2007 20:21

cmok
to ja sie ciesze i jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za pomoc
w szpitalu mialam duzo czasu i udalo sie cmoknięcie

moslamawe - Nie 25 Lut, 2007 08:15

Ciesze się że już jesteś w domku mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko ok
teraz rób i pokazuj nam cmoknięcie

Natalia - Nie 25 Lut, 2007 10:13

hopla
Czuje sie juz znacznie lepiej , mysle ze dzis dodam kilka swoich prac na drutach ,szydelku i moze jakies pierwsze frywolitki Smile

pozdrawiam cmoknięcie

woj - Nie 25 Lut, 2007 13:30

bye Jakie piękne te frywolitki, tak przeglądam co jakiś czas to forum, i coraz więcej chciałabym zrobić, a tu niestety jestem raczkująca i wiem, że nie wszystko naraz da się robić, a szkoda. Coś pięknego jestem zachwycona, pięknie wyglądają w tym koszyku. brawo brawo brawo