To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - frywolitki Kiziulki

kiziulka - Nie 11 Lut, 2007 10:25
Temat postu: moje pierwsze powazniejsze dzielo:)
nie wiem czy uda mi sie dostawic zdjecie... ale sprubuje:)
tak spodobaly mi sie Wasze frywolitkowe prace ze postanowilam sama sprubowac:) plotlam plotlam a jak juz jako tako wychodzilo moj chlopak poprosil zebym wymyslila cos na prezent urodzinowy dla kolezanki - no to wymyslilam frywolne bimbadelko;P jeszcze nie jest takie ladne jak bym chciala cos namotalam z luczkami i nitki brzydko pochowane bo w jednym miejscu wylazla ale i tak pekam z dumy;P
http://www.fotosik.pl/pok...b487becde7.html <-tak jest zapakowany
http://www.fotosik.pl/pok...eed294acb9.html <- tak wyglada ogólnie
http://www.fotosik.pl/pok...0930a6aeee.html <- tu widac brzydko pochowane nitki;P
http://www.fotosik.pl/pok...a2236960a9.html <-a tu szczegulik;)

nie umiem normalnie dodawac zdjec bo moja minoltka najdrozsza za bardzo rozzuca sie rozdzielczoscia... ale popracuje nad nia;) wesoło mi

maranta - Nie 11 Lut, 2007 11:12

Bardzo ładne bimbadełko, naprawdę świetnie wyszło brawo brawo brawo
asia12 - Nie 11 Lut, 2007 11:21

śliczne bimbadełko brawo brawo cool cool
kiziulka - Nie 11 Lut, 2007 19:08

dziekuje:) teraz szukam pomysli na nastepne na aksamitce -przyjaciulka sobie zazyczyla;P
avenitta - Pon 12 Lut, 2007 06:43

Śliczne bimbadełko cool brawo brawo
Violetta21 - Wto 13 Lut, 2007 10:43
Temat postu: pierwsza robótka
Kiziulka bardzo ładne cool brawo
Grochu - Wto 13 Lut, 2007 13:11

Frywolne bimbadełko dla przyjaciólki wyszło bardzo fajnie brawo
Renulek - Wto 13 Lut, 2007 13:24

Kiziulka wydzieliłam Twój post jako oddzielny temat bo to że pierwszaw poważniejsza frywolitka to wcale nie znaczy, że ostatnia radocha

czekamy na kolejne cmoknięcie

bo na pewno będzie co podziwiać cool bimbadełko super cool

kiziulka - Wto 13 Lut, 2007 14:20

Renulku dziekuje:) pekam z dumy na mysl o wlasnym watku;) hopla i stram sie jak moge teraz kolczyki dla kolezanki z klasy

co prawda bardzo proste ale tak mialo byc;P tzn takie bylo zyczenie:)
i rzeczywiscie raczej bedzie tych frywolitek moich coraz wiecej bo w przerwie serwetki tworze co sie da;) gdyby jeszcze nie szkola i matura... mama dostaje szalu ze robie i robie zamiast sie uczyc:/ wściekły

asia12 - Wto 13 Lut, 2007 14:30

super kolczyki cool brawo
piszesz że proste - ale takie też maja swój urok

Renulek - Wto 13 Lut, 2007 14:34

Cytat:
i rzeczywiscie raczej bedzie tych frywolitek moich coraz wiecej

wiedziałam co robie oddzielając temat radocha

kolczyki super cool zawsze byłam zdania, że najpiękniejsze frywolitki są właśnie te proste a nie jakieś wymyślne plątaniny kazanie

czekamy na następne hmm
ale może najpierw sie poucz troche gafa bo nas Twoja Mama tutaj prześwięci daję nogę

maranta - Wto 13 Lut, 2007 14:54

Urocze te kolczyczki, na maturze jako przedmiot dodatkowy możesz sobie z powodzeniem wybrać frywolitki brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 13 Lut, 2007 15:39
Temat postu: frywolitki Kiziulki
Kiziulka bardzo ładne te kolczyki cool brawo
kiziulka - Wto 13 Lut, 2007 18:15

hehe no nawet na przyklad zpt bym jakos zdala;P bo ja ogolnie robie wszystko tylko drutów nie lubie...:/ a teraz biore sie za poszukiwanie materialow o PRLu na ustna z polskiego...
Halkuk - Wto 13 Lut, 2007 18:27

Kiziulka, cool brawo radocha piękne uklon
magdalena - Wto 13 Lut, 2007 18:32

Kiziulka -prześliczne bimbadełko i kolczyki! brawo cool
kiziulka - Czw 15 Lut, 2007 22:05

nowe kolczyki:) prezent dla przyjaciulki na pocieszenie, bo biedactwo znow do szpitala idzie:/ dzis stworzone bo jutro musza znalezc sie u nowej wlascicielki:) jeszcze nie usztywnione, ale juz takim calkiem gotowym nie zrobie zdjecia bo nie zdaze;) no chyba ze kiedys sfotografuje na wlascicielce;)

jestem z nich tym bardziej dumna, bo sama wymyslilam ten wzorek:)))) <aaach ta moja skromnosc;P hahahihi

maranta - Czw 15 Lut, 2007 23:06

Kiziulka, kolczyczki śliczne brawo brawo brawo
magdalena - Czw 15 Lut, 2007 23:18

Kolczyki śliczne !!!
Psiapsiólka na pewno będzie bardzo zadowolona! cool brawo hopla wesoło mi

avenitta - Pią 16 Lut, 2007 07:53

Kolczyki śliczne cool cool gratuluję pomysłu brawo na pewno dodadzą siły koleżance podczas pobytu w szpitalu.
asia12 - Pią 16 Lut, 2007 08:09

śliczne kolczyki cool brawo

chyba tez muszę zacząć coś takiego tworzyć wesoło mi

Violetta21 - Pią 16 Lut, 2007 08:53
Temat postu: frywolitki Kiziulki
Kiziulka bardzo ładne kolczyki cool brawo
mordka - Pią 16 Lut, 2007 09:17

super te kolczyki brawo
Grochu - Pią 16 Lut, 2007 15:03

kiziulka fajne kolczyki brawo
kiziulka - Pon 19 Lut, 2007 23:18

kolejna zabawka - skonczona juz w piatek ale dopiero na modelce <tzn nowej wlascicielce> wyglada wiec dopiero wzucam:) nie chcialo jej sie sciagac bizuterii wiec wyszlo jak wyszlo, no i to nie do tej bluski tylko do gorsetu... ale sie cieszy;P ja prywatnie srednio zadowolona jestm, ale to Zosia wybierala wzor, i to jej ma sie podobac:)
niestety Zosia jak tozosia nie mogla sie uspokoic podczas sesji i do tego ciagle zamykala oczy od lampy...;P ale obiecala ze zalozy gorset i wtedy jej zrobie lepsze zdjecie;) hmm