To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - Witam po krótkiej przerwie.

Beata61 - Wto 13 Lut, 2007 16:57
Temat postu: Witam po krótkiej przerwie.
Witam wszystkie forumowiczki ( -ów) po krótkiej przerwie. Leżałam trochę w szpitalu i brakowało mi tego forum. Wykonałyście wiele wspaniałych robótek, dla wszystkich ogromne brawo . Zakochałam się we frywolitkach, jestem zachwycona waszymi plątaninkami, a zwłaszcza biżuteria. Nawet nie wiedziałam, że to takie trudne ( próbowałam małą szpuleczką). Ale ja się tak szybko nie poddaję i może też się nauczę. Zamówiłam czółenko w pasmanterii u Wojtka i przystąpię ostro do nauki. W naszym mieście są dwie pasmanterie i nie wiedzą co to są czółenka do frywolitek, cioteczka moja pytała, czy frywolitka to coś do jedzenia Smile. Pozdrawiam serdecznie i cięszę się, że znów będę mogła zaglądać na forum. wesoło mi
kuela - Śro 14 Lut, 2007 10:18

Witaj Smile Mam nadzieję, że ten pobyt postawił Ciebie na nogi.
Życzę dużo zdrówka

pozdr ela

Pani Mama - Śro 14 Lut, 2007 10:26

witaj ja też wiem jak to jest po długim pobycie w szpitalu przyjść tutaj i zobaczyć te ślicznosci na forum mam nadzieje ze juz jestes wyleczona cmok
maranta - Śro 14 Lut, 2007 14:57

Witam serdecznie i życzę dużo zdrówka cmok cmok cmok

Beata61 napisał/a:
cioteczka moja pytała, czy frywolitka to coś do jedzenia

Sąsiadka spytała mojego taty, co Ania porabia, tata na to- a robi frywolitki, na to odzywa się syn sąsiadki (taki pod sześćdziesiątkę)- nie żadne frywolitki, tylko faworki....
Tata uparcie, nie faworki tylko frywolitki a tamten swoje- przecież wiem, że to się faworki nazywa wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Tata musiał długo tłumaczyć, że frywolitki nie mają nic wspólnego z żarełkiem hahahihi

Beata61 - Śro 14 Lut, 2007 18:59

Dziękuję, też mam nadzieję, że już z moim zdrówkiem wszystko będzie ok. Jutro jeszcze idę do laryngologa i zobaczymy czy będę musiała mieć punkcję. Ogólnie czuję się już dobrze. Pozdrawiam Beata.
Madzia - Śro 14 Lut, 2007 19:32

Beata mam nadzieję, że punkcja nie będzie potrzebna, brrrrrr.
Życzę Ci dużo zdrówka! bye

Halkuk - Śro 14 Lut, 2007 19:54

Beata, witaj ponownie kwiatek dla ciebie życzę Ci dużo zdrówka love