To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maria prezentuje

Maria - Pon 26 Lut, 2007 08:18
Temat postu: Maria prezentuje
Podpinam się pod temat"chwalimy się",chociaż chcę tylko pokazać kołowy sweterek.Czy będę go nosić, nie wiem ,nie jest zbyt wygodny. nie zaglądajcie mi do szafki (zapomniałam zamknąć)
Maria - Pon 26 Lut, 2007 18:23

Robiłam go z tureckiej cieniutkiej wełny "linate"a problem nie w rękawach tylko w kołnierzu, jest go dużo i mnie przytłacza,Myślę,że obwód jest zbyt duży chyba powinien być krótszy.Link omyłkowo wstawiłam do drutów a przestawić nie potrafię
Maria - Wto 27 Lut, 2007 08:05

Ponieważ robienie tego samego wzoru jest nudne wykorzystałam boczny fragment bluzki z Pinguin http://pingouin.w3grupo.c...&gReceitaIdInt= motywy powtarzałam
Maria - Czw 19 Kwi, 2007 19:45
Temat postu: Skończyłam.Czekam na komplementy
Desikowe bolerko w moim wydaniu.Chciałam pokazać na młodym ciałku przyszłej synowej ale ma zbyt płytki oddech więc musiałam się sama obfotografować
coś mi kiepsko idzie wklejanie zdjęć

Maria - Wto 29 Maj, 2007 18:47
Temat postu: Płaszczyk
Wklejam pod kołowym sweterkiem , może się kiedyś dorobię albumu to będę miała wszystko w jednym miejscu.To miał być płaszczyk za kolana wg wzoru z Diany ale wełna mało wydajna więc zmodyfikowałam szczególnie kołnierz (najładniej wyszedł) no i ta nadwyżka kilogramów, której nie mogę się pozbyć