Pogaduchy - moja prozozycia
Anonymous - Śro 21 Wrz, 2005 11:01 Temat postu: moja prozozycia Dziewczyny zrobiłam sobie dziki namowę Ani swoje portal i czas chyba ucukac do siebie no i szukam kogoś żeby złaja się działam hafty krzyżykowe tu chciałam ze bycie to ja koc rozgciły dla Ani wiec szukam takiej osoby
maranta - Śro 21 Wrz, 2005 12:14
Psotko, cieszę się, że udało Ci się zrobić swoje forum.
Co do mojej namowy, to widząc Twój zapał faktycznie radziłam, żebyś się łatwo nie poddawała trudnościom. Jak widać miałam rację- z większością problemów już sobie poradziłaś, z resztą poradzisz sobie stopniowo- w miarę możliwości chętnie pomogę
Mam nadzieję, że i na Twoje forum z czasem będzie sporo ludzi zaglądało. Z pewnością masz wiele do zaoferowania.
Dziękuję, że chciałaś tu z nami być jako moderatorka. Zaglądaj do nas nadal.
Jeżeli tak postanowiłaś, to zdejmę Cię z tej funkcji. Już się nie martw o następcę, kogoś na pewno znajdę
Anonymous - Śro 21 Wrz, 2005 17:10
Cieszę się ze mogłam ci pomoc mam najdzie ze jak czego nie będę wiedział to się spytam i tak dużo mi pomogłaś dzieki bardzo
lucille - Śro 21 Wrz, 2005 17:14
Psotko- ale mam nadzieję, że nas nie opuszczasz
No to chwal się co to za forum
Anonymous - Śro 21 Wrz, 2005 18:11
Nie martw będę tu czasem wpadała ale ciebie tez zapraszam do ciebie
Violetta21 - Śro 21 Wrz, 2005 23:18
Psotka mam nadzieję że będziesz tu zaglądać i nie zapomnisz o nas
Anonymous - Pią 23 Wrz, 2005 21:23
ja tu będę zagldac ale i tez mam nadje ze ty tez będzie zaglądały domenie
Ja się cieszę ze rozgracłcie dla Maranty ten portal no i zyce Ani powodzenia wiec chyba pora się pozeganc z wami
Anonymous - Nie 05 Mar, 2006 21:34 Temat postu: Re: moja prozozycia
| psotka26 napisał/a: | | Dziewczyny zrobiłam sobie dziki namowę Ani swoje portal i czas chyba ucukac do siebie no i szukam kogoś żeby złaja się działam hafty krzyzykowe tu chciałam ze bycie to ja koc rozgciły dla Ani wiec szukam takiej osoby |
|
|
|