To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

I inne zwierzaczki - Jakie macie jeszcze zwierzaczki?

Rockgirl_Madzik - Śro 21 Wrz, 2005 14:15
Temat postu: Jakie macie jeszcze zwierzaczki?
Zauważyłam,że dwie osby podzieliły się już z nami jakie mają jeszcze zwierzaczki oprócz psów czy kotków. Bardzo mnie to cieszy. Zapraszam też innych do opowiedzenia o swoich innych zwierzaczkach i o doświadczeniach z nimi. Rozpoczynamy dyskusję! zebalek
ksanty - Śro 21 Wrz, 2005 15:04

miałam psa a własciwie suczkę dobermana, niestety musieliśmy ją uśpić bo miała ostatnie staduim raka
miałam kilka chomików....jeden zginął śmiercią tragiczną, reszta naturalną
miałam świnkę morską, zdechła wiosną ze starości

teraz mam tylko akwarium z rybkami choć zastanawiamy się nad kotem
zastanawiamy się bo Junior ma dopiero 2 lata i nie wiem czy nie męczyłby zwierzaka

Rockgirl_Madzik - Śro 21 Wrz, 2005 15:21

A czy można wiedzieć kim jest tajemniczy Junior? hmm
ksanty - Śro 21 Wrz, 2005 17:05

Junior to mój syn Smile
Rockgirl_Madzik - Śro 21 Wrz, 2005 20:36

Aha..No to wszystko jasne.. Laughing Rzeczywiście kotek mógłby mieć problemy.. Wink
Andzelika - Pon 30 Sty, 2006 09:18

To ja z miłą chęcią sie pochwalę mam 2 psy, 2 koty, 6 koni, 3 kozy, papugę falistą Smile

oto mój cały kochany zwierzyniec a na wiosne zawsze przylatuje bocian !

Rockgirl_Madzik - Pon 30 Sty, 2006 15:15

Gratuluję licznego zwierzyńca i witam ponownie w gronie zwierzomaniaków! Wink
jusstina - Wto 07 Mar, 2006 00:37

Andzelika, jestem pod wrażeniem. Ja też tak chcę....

cmoknięcie

avenitta - Czw 16 Mar, 2006 10:05

A to mój Antek.
Ma 1,5 roku i ciągle figle w głowie wesoło mi

http://avenetta.fotosik.pl/albumy/7931.html

Rockgirl_Madzik - Czw 16 Mar, 2006 22:46

Śliczny króliczek! Słodziutki! cmoknięcie
Anusiaczek - Śro 07 Cze, 2006 19:31

Od czterech lat mam 2 papuzki faliste.

To mój ulubieniec

uphvrvc - Wto 08 Sie, 2006 13:57

Takie zwierzaki jak ja ma niewiele osób mianowicie miniaturowe kozy, konie 3 szt, ośliczka z osiołkiem. Jest przy nich trochę pracy ale są za to słodkie i milusie.
kasiurek - Pią 22 Wrz, 2006 23:13

Witam Smile
ja mam obecnie drugiego psiaka, pierwszy byl kundelkiem ale neistety musielismy go uspac bo ze starosci byl slepy i mial guzka ...mial 16 lat.
teraz mam pieska rowniez kundelka ma sie odbrze jest z nami 3 lata juz:-)
Posiadam rownież złota rybke(weloan złotego) dwie zeberki(ptaszki) oraz papuge Nimfe:-) pozdrawiam

waniczek - Pią 27 Paź, 2006 10:30
Temat postu: mam ogonka:)
od jakiegoś miesiąca mamy w domu szczura(w klatce).To jest właściwie szczurek mojej corki chłopaka ktory wyjechał na jakiś czas.Z początku byłam przeciwna przechowaniu tego zwierzaczka ale teraz trudno będzie się z nim rozstać.
lenkrych - Pią 17 Lis, 2006 15:29

Witam,
chcę się też pochwalić swoją gromadką. Mam cztery koty: Maję, Wiewiórkę, Tygryska i Rasmusena, trzy psy - Tabazę, Teklę i Titinę, jedną papugę aleksandrettę obrożną Igę oraz mnóstwo rybek w oczku wodnym.

an_nela51 - Pon 22 Sty, 2007 14:16

Mam w domu pieska -wabi sie Kajtek ,ma 12 lat.
Gdy miał 3 miesiące wzieliśmy go z azylu .Bardzo chorował, miał wszystkie choroby jakie tylko istnieją .Dostawał zastrzyki, nie chciał nic jeść to jeżdżiliśmy z nim do weterynarza i dostawał kroplówki.W pewnym momencie przy wizycie serce przestało mu bić / miał 4 miesiące /wtedy weterynarz powiedział nam ,że jeszcze spróbuje mu dać ,jedną kroplówkę z zastrzykiem-a jeśli to nie pomoże to już go nie uratujemy.Wyobrażcie sobie co wtedy czułam....Na drugi dzień Kajtek stanął na łapach i do dzisiejszego dnia broi.
Jeżdzimy z nim wszędzie....
A oto on, zdjęcie zrobione nad morzem 2 lata temu.

marzena1234 - Nie 11 Lut, 2007 18:11

Mam pudla miniaturowego, kota perskiego, papugi nimfy, jedną papugę falista, legwana zielonego,i masę golębii rasy King i kuraki maltańskie.
ola1996 - Nie 11 Lut, 2007 18:37

ja mam tylko kotkę. Ma na imię Kicia. Kiedyś miałam innego kota- Gucia, ale nie żyje już...
dota72 - Nie 13 Maj, 2007 19:26

Ja oprócz psa Antka mam dwie papugi Kasię i Basię
dota72 - Pon 14 Maj, 2007 10:44

oto one
ewcia - Pon 14 Maj, 2007 16:48

a ja mam wilczurzycę czyli owczarka nimieckiego ma 6 lat mam ją od 6 tygodniowego szczeniaka

a niedawno okociły mi się na ogródku cztery rude koteczki wesoło mi i szykam dla nich domów uklon ponieważ moja suczka ich raczej nie zaakceptuje

dota72 - Pon 14 Maj, 2007 20:21

Pies przepiękny,uwielbiam owczarki niemieckie.Miałam kilka lat wstecz owczarka,Dianę.
Kotki śliczne,miałam również szerladkową kotkę Sarę.

Marwalen - Pon 14 Maj, 2007 21:05

A ja mam żółwia wodnego nazywa się Czajnik i jest samicą- miał być Złotowłoska , ale włosy jakoś nie urosły-ma 7 lat. Oto ona bye bye : http://www.fotosik.pl/pok...b9e02662fc.html
Andzelika - Wto 29 Maj, 2007 12:41

a my czekamy teraz na źrebaczki ale coś im się na Ten świat nieśpieszy hahahihi

www.magiczna-czern.bloog.pl

dom_Klary - Czw 31 Maj, 2007 08:44

Koooooooooootka mam, spadkowego.Trzy lata temu miał być uśpiony,bo po śmierci właścicieli nikt nie chciał sie nim zaopiekować.Moje miękkie serce go przygarnęło.Teraz wiem,jak wygląda wdzięczność.Tak suuuuuuuuuuuuuuuuuuper kota jeszcze nie miałam.Wydaje mi się, że zwierzę po przejściach wyjątkowo pragnie się zrewanżować za okazaną mu dobroć.Pomagajmy tym, którym możemy pomóc.