To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prywatne galerie - prace mojej Mamy

kiziulka - Pon 19 Mar, 2007 23:00
Temat postu: prace mojej Mamy
ja mam do drutow dwie lewe rece, potrafie zrobic jedynie prawe-lewe=sciagacz ale moja mamusia to po prostu mistrzyni swiata:) to tylko 4 jej prace te moje najulubiensze. Ale prosze wezcie pod uwageze ja mam pol szafy swetrow zrobionych przez Nia, Ona ma pol szafy swoich dziel, moja siostra ma tego troszke (wszystko jednym wzorem bo tylko ten lubi), Tato niewiele ale cos sie znajdzie (mowi ze to trauma z dziecinstwa kiedy babcia mu ciagle swetry robila;P) a ponadto moj chlopak ma juz chyba ze 3;P wiec zanim to obfotografuje to troche czasu minie...
a wiec tak:
niebieskie sniezynki juz jakies 2 lata maja;P:

zielony, juz nieco powyciagany ale bardzo wygodny i cieply:

pomaranczowy, zrobiony kiedy zachorowalam na warkocze ktorych kiedys nie znosilam:

no i granatowy, wlasciwie bardziej ciepla bluzka niz swetr ale bardzo ladna:

takie to sweterki produkuje Mamusia, choc musze powiedziec ze na modelu wygladaja znacznie lepiej niz na podlodze:) moze za jakis czas siostra opstryka je na mnie;)

Bernadka - Wto 20 Mar, 2007 07:30

mama zdolniacha brawo brawo brawo tylko pstrykajcie sweterki na modelu bo na podłodze to faktycznie nie za bardzo hahahihi
Halkuk - Wto 20 Mar, 2007 14:47

Kiziulka, Twoja Mama to tak jak moja uklon świetne swetry cool brawo radocha a ja też na drutach nie robię Sad
iwusia - Wto 20 Mar, 2007 18:47

Śliczne swetry. Ukłony dla Mamy kwiatek dla ciebie Wiem, ile znaczy taka dziubanina, ale też ile z niej przyjemności wesoło mi
Madzia - Wto 20 Mar, 2007 19:12

Piękne swetry, naprawdę. Duże brawa dla Mamy i czekamy na ciąg dalszy na modelkach.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo

jola373 - Nie 04 Lis, 2007 02:11

brawo brawo brawo Śliczne sweterki! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
ata30 - Nie 04 Lis, 2007 22:35

wielkie gratulacje dla mamy, swetry są wspaniałe cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo
viburnum - Pon 05 Lis, 2007 06:00

Piękne swetry!!! Masz super zdolną mamę!!! brawo uklon brawo uklon brawo
dota72 - Czw 08 Lis, 2007 08:33

Piękne swetry. brawo dla mamy.