To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Miejsca bliskie naszym sercom - Spacer po Lublinie

Madzia - Wto 17 Kwi, 2007 10:18
Temat postu: Spacer po Lublinie
Korzystając z pięknej pogody i 3 dni przymusowego urlopu odbyłam spacer po moim mieście, robiąc takie sobie zdjęcia

0

Halkuk - Wto 17 Kwi, 2007 16:22

Madziu wspaniałe zdjęcia zrobiłaś cool brawo radocha
Lublin to piękne miasto uklon a wiem to dzięki Tobie wesoło mi

Madzia - Śro 18 Kwi, 2007 14:07

Halinko, dzięki bardzo! cmoknięcie Wiem, że moim zdjęciom jeszcze wiele brakuje, ale będę się uczyć pomału.
A tu zdjęcia z pięknego ogrodu botanicznego, w którym szukałam wiosny.
I znalazłam
http://erendis.fotosik.pl/albumy/171716.html#e

maranta - Śro 18 Kwi, 2007 16:41

Madziulka, cudne zdjęcia, cudne zakątki kwiatek dla ciebie
Halkuk - Śro 18 Kwi, 2007 17:07

Madziu aż chciałabym tam z Tobą pospacerować ! Przepiękny ten ogród botaniczny . Wspaniałe zdjęcia uklon cool
Madzia - Śro 18 Kwi, 2007 19:14

Ania, Halinka dzięki!!!!!!!!!!!! cmoknięcie I zapraszam!!!!! bye Moje miasto nareszcie zaczyna się rozwijać, coraz więcej nowych inwestycji. A w botaniku byłam po raz pierwszy, aż wstyd. Ale myślę, że wiele osób ma tak. Chodzimy do pracy i po zakupy i często nie zauważamy tych pięknych zakątków, które chyba w każdym mieście można znaleźć.

Halinka i dzięki za komentarz na Fotosiku! cmoknięcie A nie wiem jak się na nie odpowiada. bye bye

Halkuk - Śro 18 Kwi, 2007 19:39

Madziu czasem oglądając zdjęcia zrobione przez mojego Wojtka , dziwię się , że zrobił to w sumie blisko domu . Masz rację w każdym mieście można znaleźć takie zakątki i zrobić takie zdjęcia , że pozazdroszczą ich nam nawet Ci co zwiedzili pół świata wesoło mi . Wystarczy tylko wyjść na spacer Wink .
Nawiasem mówiąc , szkoda że do Lublina tak daleko , bo naprawdę chętnie zwiedziłabym go . Chętnie będę oglądać kolejne albumiki uklon To samo miejsce o każdej porze roku wygląda przecież inaczej :wesolek:

Elżbieta P. - Śro 18 Kwi, 2007 19:45

Madzia, śliczne zdjęcia, piękne ujęcia, masz talent cool
I pomyśleć, że we wtorek przejeżdżałam właśnie koło ogrodu, którego z samochodu nie widać zbyt dużo, dlatego nie wiedziałam, że jest taki śliczny, a Stary Rynek trochę znam i bardzo mi się podoba, na zdjęciach też zresztą ślicznie wyszedł radocha

magdalena - Śro 18 Kwi, 2007 19:57

Madzia zdjęcia cudowne!!! brawo brawo brawo
Baśka36 - Czw 19 Kwi, 2007 00:32

Madzia my mieszkamy blisko siebie,

teraz żadko ale kiedyś bardzo często bywałam w Lublinie.

Pozdrawiam Cię cmoknięcie

Madzia - Czw 19 Kwi, 2007 16:58

Dzięki dziewczyny!!!!!!!!!!!! Cieszę, że zdjęcia się podobają. Jednak robienie zdjęć to super zabawa i jak fajnie że wynaleźli te cyfrówki.
Pozdrawiam! bye

Madzia - Nie 06 Maj, 2007 14:37

Dodałam nowe zdjęcia do botanika a także stworzyłam nowy album
http://erendis.fotosik.pl/albumy/183342.html
http://erendis.fotosik.pl/albumy/171716.html

Elżbieta P. - Nie 06 Maj, 2007 17:38

Madzia, ślicznie uwieczniłaś wiosnę w Lublinie, roślinki w botaniku piękne, jednak wiosną zieleń ma niesamowity odcień, latem już wygląda inaczej, a zdjęcia są bardzo udane brawo brawo brawo
Halkuk - Pon 07 Maj, 2007 18:51

Madziu kwitnące kwiaty , drzewa , kaktusy i te widoki uklon Piękne zdjęcia cool brawo Wspaniałe miejsca , aż chciałoby się tam być ...........
Madzia - Wto 08 Maj, 2007 19:39

Dzięki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! cmoknięcie Ależ to robienie zdjęć wciąga........................
Madzia - Pią 02 Maj, 2008 13:46

Halkuk - Pią 02 Maj, 2008 16:26

cool brawo Śliczne wesoło mi
Anonymous - Czw 21 Cze, 2018 19:46

dziękuję-przypomniałam sobie rodzinne miasto które teraz rzadko odwiedzam.
gracha - Pią 29 Cze, 2018 21:39

A ja byłam 15 czerwca w Lublinie na wycieczce. Piękna starówka i pyszne lody Bosko Smile