To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poszukuję - pomocnej dłoni z białegostoku

ami - Pią 20 Kwi, 2007 20:44
Temat postu: pomocnej dłoni z białegostoku
szukam kogoś z Białegostoku kto zechciałby wprowadzić mnie w magiczny świat frywolitek, do tej pory wyszywałam haftem krzyżykowym ale od dłuższego czasu mam chęć nauczyc się frywolitek - zafascynowały mnie poprostu. proszę o wiesci czekam z niecierpliwością......
gg 4842770 lub tutaj Smile

ola1996 - Nie 22 Kwi, 2007 12:28

A może dasz radę przez internet? Ja niedawno właśnie tak się nauczyłam, ponieważ nie znam nikogo kto umie je robić.
ami - Nie 22 Kwi, 2007 15:02

jejku przez internet??? myslisz że jest to mozliwe?
ola1996 - Nie 22 Kwi, 2007 15:23

Jest możliwe. Ale trzeba być cierpliwym. Mi na początku nie wychodziło, teraz chyba dobrze robię. A czółenko kupiłam sobie przed Wielkanocą i zaczęłam się uczyć. Bernadka pokazywała mi przez kamerkę, przez Skype. Pomógł mi również filmik Maranty. Znasz strony z nauką frywolitek czy mam ci jakieś podać?
kiziulka - Nie 22 Kwi, 2007 15:58

ami, jest mozliwe Ola ma racje ja tez dalam rade;) tylko trzeba sie zawziac i mozna robic;) w razie czego ja rowniez sluze pomoca:) i 3mam kciuki:)
ami - Nie 22 Kwi, 2007 17:27

oki za wiarę jutro udaję się na zakup czułenka i będę kombinować zobaczę jak mi bedzie szlo....... ah mam nadzieje ze jakoś podołam Smile
ola1996 - Pią 04 Maj, 2007 20:22

ami, I jak tam frywolitkowanie?
Beata61 - Pią 04 Maj, 2007 23:40

Nauka frywolitek przez internet jak najbardziej jest możliwa, też tak się uczyłam. Powodzenia. Smile
ami - Sob 05 Maj, 2007 19:49

jeszcze sie nie zebralam z tej racji że na komunię robię obrazki pamiątkowe dla znajomych i całkowicie mnie to jeszcze przez tydzień pochłonie jeszcze ale...... już się zbieram i bedę kombinować