To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maria - założyłam sobie album

Maria - Śro 30 Maj, 2007 12:32
Temat postu: Maria - założyłam sobie album
Znowu się czegoś nauczyłam potrafię korzystać z fotosika i mam swój album.Teraz tylko wklejać zdjęcia.Ale zabawa http://maria-kagra.fotosik.pl/albumy/199503.html hahahihi hurrraaa
Maria - Pon 29 Paź, 2007 13:07

Wakacyjne prace w wersjach krótkiej i długiej w brązie i ciemnym różu

Maria - Wto 13 Lis, 2007 14:57

Zrobiłam sobie zimowy sweterek taki sobie, ale nie lubię drutów bo muszą pracować dwie ręce a przy szydełku tylko jedną

Maria - Śro 14 Lis, 2007 19:01

Nie wiem co jest grane i dlaczego zdjęcie zrobiło się paseczkiem,ale dorobiłam z resztek szydełkiem( jedną ręką, druga tylko trzymała a nie machała drutem)kaszkiecik.Spróbuję wkleić ,jeżeli nic nie zobaczycie to jest to ostatnia pozycja w albumie
Maria - Pią 21 Gru, 2007 11:28

Zdążyłam przed świętami zrobić aniołki z diabelskim uśmiechem.Trochę pokraczne ale w przyszłym roku będą ładniejsze
Wszystkim życzę WESOŁYCH ŚWIĄT śnieżka zima śnieżka

Maria - Śro 26 Gru, 2007 19:32

Wskoczyłam w nową bluzeczkę robioną " na oko"wg wzoru rosjanki z Osinki .Bardzo dobrze się w niej czuję.
Maria - Czw 20 Mar, 2008 11:51

Kolejny płaszczyk,chyba mam obsesję ale modelka tak ładnie w nim wyglądała,cóż mój muszę pokazać na wieszaku żeby nikt z orginałem nie porównywał.Wyszło 55 dkg elian klasik, 5 dkg futerkowej i troszkę resztek na wykończenie resztę zdjęć w albumie
Maria - Wto 25 Mar, 2008 12:16
Temat postu: Różowa bluzka
Nie leniuchowałam
Maria - Wto 16 Gru, 2008 15:11

Znalazł się mój albumik radocha to wrzucam mojego nietoperka a reszta w fotosiku (sorry za nieudane zdjęcia ale to taka moja dokumentacja)