Poznajmy się - Roska - wita wszystkich!
Roska - Czw 07 Cze, 2007 12:40 Temat postu: Roska - wita wszystkich! Cieszę się ogromnie,że trafiłam na Forum u Maranty,żałuję,że tak późno,że tyle ciekawych spraw umknęło mi a teraz latem jest mało czasu na nadrobienie zaległości w
zapoznawaniu się z tematyką forum.
Jednak zdecydowałam się i będę czerpać ile tylko się da.....
Umiem i lubię dziergać na szydełku,drutach i szyć,tworzyć kompozycje do wystroju mieszkania...kiedyś był to mój ulubiony (amatorski) sposób na życie,potem znalazłam inny -ogród,rośliny - co udaje się połączyć choć z wielkim trudem.
Najwięcej czasu pochłania jednak to ,dzięki czemu możemy się komunikować i dzielić swoimi doświadczeniami - komputer,ale jest to udogodnienie bez którego już prawie nie da się żyć.
Witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Violetta21 - Czw 07 Cze, 2007 12:50 Temat postu: Roska - wita wszystkich Witaj Roska cieplutko na forum wśród zakręconych dziergaczek
maranta - Czw 07 Cze, 2007 13:56
Witaj Roska, bardzo się cieszę, że jesteś z nami
bjanna - Czw 07 Cze, 2007 14:24
Roska, witaj serdecznie
Halkuk - Czw 07 Cze, 2007 15:16
Roska, witaj wśród nas
Kasia184 - Czw 07 Cze, 2007 16:09
Witaj Roska
moslamawe - Czw 07 Cze, 2007 19:11
witaj Roska
halszka - Czw 07 Cze, 2007 20:15
Roska - ja również witam Cię serdecznie
Zosia32 - Pią 08 Cze, 2007 11:12
Serdecznie Cię witam Roska
Pozdrowienia
karmelek - Pią 08 Cze, 2007 11:16
hej !
Roska - Pią 08 Cze, 2007 13:41
Dziekuję Wam za miłe przyjęcie!
Rozglądam się po forum ,czytam i czytam i ogladam Wasze kolekcje i albumy i podziwiam ogromnie.
Żeby nie być gołosłowną niebawem pokażę kilka moich prac ,ale najpierw muszę poznać forum i jego specyfikę działania.Moje robótki to typowa amatorszczyzna ale Wasze to małe arcydzieła.Fajnie będzie Was podglądać i chłonąć ,choć już mam coraz mniej czasu (teraz piorytetem jest mój ogród i kolekcje roślin)to jednak tęsknię za takimi zajęciami i od czasu do czasu coś jeszcze tworzę.
Mam też prymitywną maszynę dziewiarską typu MODA i korzystam(łam) z niej do zrobienia prostokątów na sukienkę czy bluzkę a resztę dorabiam szydełkiem.Przede wszystkim muszę stworzyć swój album i tu zaczynają się dla mnie schody gdyż w większości zagadnień komputerowych jestem samoukiem i niewiele wiem na ten temat,a tylko w ten sposób mogę Wam pokazać co nie co.Wszystko metodą prób i błędów ale kiedyś to muszę rozpracować.
Ło matko ale się rozgadałam
koniec na dzisiaj ,taka jestem gaduła,wybaczcie
|
|
|